ALL STAR GAME 2022

All Star Game 2022: Ο Στεφ Κάρι των 50 πόντων με 16 τρίποντα αναδείχθηκε MVP

Ο Στεφ Κάρι
Ο Στεφ Κάρι Ⓒ 2022 RON SCHWANE/ASSOCIATED PRESS

Ο απίθανος Στεφ Κάρι αναδείχθηκε πανάξια MVP του All Star Game 2022 στην νίκη της Team LeBron με 163-160 επί της Team Durant, αφού ολοκλήρωσε τον αγώνα με 50 πόντους και 16 τρίποντα, με την τελευταία επίδοση να αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού.

Στην βραδιά του ονείρου, στην πιο μαγική βραδιά στην ιστορία των All Star Game, ο Στεφ Κάρι ήταν αυτός που αναδείχθηκε MVP στην νίκη της Team LeBron με 163-160 επί της Team Durant, χάρη στην μυθική εμφάνισή του.

Ο Κάρι ήταν ασταμάτητος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 50 πόντους με 16/27 τρίποντα, 1/3 δίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 κοψίματα και 5 λάθη σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Τα 16 τρίποντα στα οποία ευστόχησε ο Κάρι είναι η καλύτερη επίδοση στην ιστορία των All Star Game, με τον σταρ των Γουόριορς να συντρίβει το ρεκόρ του Πολ Τζορτζ (9 τρίποντα από το 2016). Ρεκόρ είναι επίσης τα 8 εύστοχα τρίποντα που σημείωσε στο πρώτο (αλλά και στο... δεύτερο) ημίχρονο.

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR ALL STAR GAME NBA ALL STAR 2022 NBA ΗΠΑ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ