ALL STAR GAME 2022

All Star Game 2022: Ο Γκούντγουιν νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων

25 ALL STAR GAME 2022 / 2  (  / EUROKINISSI)
25 ALL STAR GAME 2022 / 2 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσέβεζ Γκούντγουιν του Άρη κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό καρφωμάτων, με το νικητήριο κάρφωμά του να έρχεται με την βοήθεια του συμπαίκτη του, Τζέι Τζέι Νότε.

Ο Τσέβεζ Γκούντγουιν είναι ο.. dunk king της Basket League. Ο ψηλός του Άρη κατέκτησε πανάξια την πρώτη θέση στον διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game, επικρατώντας του Ακίλ Μίτσελ της ΑΕΚ στον τελικό.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε ιδιαίτερη φαντασία στον διαγωνισμό, με τους παίκτες να κάνουν τρία καρφώματα στον πρώτο γύρο και να κρατούν την βαθμολογία από τα δύο καλύτερα για να προκριθούν στον τελικό. Εκεί, είχαν δικαίωμα να κάνουν ένα καλό κάρφωμα, με τον Γκούντγουιν να παίρνει την βοήθεια του συμπαίκτη του στους "κίτρινους", Τζέι Τζέι Νότε, ο οποίος κάθισε σε μία καρέκλα και πέταξε την μπάλα στο ταμπλό, με τον Αμερικανό να καρφώνει παίρνοντας 30 πόντους (3 δεκάρια από τους κριτές).

Ο Μίτσελ προσπάθησε να κάνει κάρφωμα ανεμόμυλο στον τελικό και απέτυχε, επιλέγοντας στην συνέχεια μία πιο ασφαλή επιλογή και να μένει στους 27 πόντους.

Τα αποτελέσματα:
Πρώτος γύρος:
Σάβιον Φλαγκ - 42 πόντοι (21+21)
Τσέβεζ Γκούντγουιν - 59 πόντοι (29+30)
Σακούρ Τζούστον - 47 πόντοι (24+23)
Ακίλ Μίτσελ 57 πόντοι (30+27)
Τελικός:
Ακίλ Μίτσελ - 27 πόντοι
Τσέβεζ Γκούντγουιν - 30 πόντοι

Δείτε ολόκληρο τον διαγωνισμό καρφωμάτων:

TAGS ALL STAR GAME 2022 ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ