ALL STAR GAME 2022

All Star Game 2022: Εκτός αγώνα λόγω ασθένειας ο Ντόνοβαν Μίτσελ

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με την φανέλα των Τζαζ
Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με την φανέλα των Τζαζ Ⓒ 2021 GEORGE FREY/ASSOCIATED PRESS

Μια απουσία της τελευταίας στιγμής περιελάμβανε το All Star Game 2022 του Κλίβελαντ, αφού ο Ντόνοβαν Μίτσελ τέθηκε εκτός λόγω ασθένειας.

Η Team LeBron θα παραταχθεί με... 11αδα κόντρα στην Team Durant στο All Star Game 2022 του Κλίβελαντ. Ο λόγος είναι ότι ο Ντόνοβαν Μίτσελ τέθηκε εκτός λόγω ασθένειας.

Ο σταρ των Τζαζ έχει μία ίωση του αναπνευστικού, που δεν συνδέεται πάντως με κορονοϊό. Προσπάθησε να προλάβει τον αγώνα, αλλά τελικά έμεινε εκτός για να προφυλαχθεί.

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR ALL STAR GAME NBA ALL STAR 2022 NBA ΗΠΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ