ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Αλέξι Σβεντ: Η νέα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του μετά από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε

EUROLEAGUE 2021-2022 /   -
EUROLEAGUE 2021-2022 / - EUROKINISSI SPORTS

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του Αλέξι Σβεντ, μια μέρα μετά από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε. Συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι.

Η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο Αλέξι Σβεντ το βράδυ της Δευτέρας 1 Μαΐου, μετά από το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, προκάλεσε σοκ στον αθλητικό κόσμο της Ρωσίας.

Το θετικό για τον γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πως η κατάσταση της υγείας του παρουσιάσει διαρκή βελτίωση, με τον Αντρέι Βατούτιν να εξηγεί στο Sport-Express πώς έχει η κατάσταση.

Ο πρόεδρος της "αρκούδας" ανέφερε χαρακτηριστικά πως "ο Αλέξι αισθάνεται καλύτερα. Στη διάρκεια της ημέρας θα υποβληθεί σε νεότερες εξετάσεις. Αυτές θα μας οδηγήσουν στην απόφαση για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος. Οι γιατροί λένε πως η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί, επιστρέφοντας σταδιακά στο φυσιολογικό. Είναι καλύτερα πάντως" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, στη διάρκεια της ημέρας το Υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας πως συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι για την επίθεση. Όλοι τους απειλούνται μάλιστα με φυλάκιση έως δώδεκα (12) έτη.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ