EUROLEAGUE

“Άκυρο” από Σεραφέν στην Μπαρτσελόνα

Russia's Elena Isinbaeva celebrates winning the gold medal in the women's pole vault final at the "Bird's Nest" National Stadium during the 2008 Beijing Olympic Games on August 18, 2008. The reigning double Olympic and world champion bettered her own world record in the women's pole vault. The 26-year-old Russian vaulted 5.05m, 1cm higher than her previous record set in Monaco last month. Jennifer Stuczynski of the US won silver with 4.80m and Russia's Svetlana Feofanova took bronze with a best of 4.75m. AFP PHOTO / VALERY HACHE (Photo credit should read VALERY HACHE/AFP/Getty Images) AFP/Getty Images

Η Μπαρτσελόνα εξέτασε την περίπτωση του Κέβιν Σεραφέν για την ενίσχυση της ρακέτας της, αλλά είναι υποχρεωμένη πλέον να κοιτάξει άλλες περιπτώσεις για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Άντε Τόμιτς στο "5".

Για αρκετό καιρό, ο Κέβιν Σεραφέν “έπαιζε” στα καταλανικά ρεπορτάζ ως ο πρώτος επιλαχών για να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και να αποτελέσει το alter ego του Άντε Τόμιτς στο “5”. Ο 27χρονος σέντερ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τους Indiana Pacers, με τον Σίτο Αλόνσο να ελπίζει πως θα μείνει ελεύθερος για να κάνει ακολούθως το βήμα της επιστροφής του στην Ευρώπη, για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Με δεδομένο πως οι “Ινδιάνοι” έχουν τη δυνατότητα να τον ενημερώσουν για την ενεργοποίηση του όρου που θα τον κρατήσει στο δυναμικό τους μέχρι την 1η Αυγούστου, οι “μπλαουγκράνα” έβλεπαν πως ο χρόνος λειτουργούσε υπέρ τους. Με δηλώσεις που έκανε σήμερα (31/7) στην ” Equipe” όμως, ο Κέβιν Σεραφέν έριξε… άκυρο στην ισπανική ομάδα, αφού ” η διοίκηση των Pacers ενημέρωσε τον ατζέντη μου ότι θα με κρατήσουν, απλά περιμένω την τυπική επιβεβαίωση αυτού“.

Κάτι που σημαίνει πως ο Σίτο Αλόνσο θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του (αν δεν το έχει κάνει ήδη), συνεχίζοντας την αναζήτηση για έναν ψηλό… πρώτης γραμμής προκειμένου να κλείσει η στελέχωση της φροντ λάιν της Μπαρτσελόνα.

AP Photo/Darron Cummings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ