NBA

Αϊζάια Τόμας: "Από τους πόνους, δεν μπορούσα να βάλω ούτε τις κάλτσες μου"

Ο Αϊζάια Τόμας με τη φανέλα των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς
AP PHOTO/NICK WASS

Μετά από μία δύσκολη τριετία, ο Αϊζάια Τόμας δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει δριμύτερος στην δράση, έχοντας αφήσει οριστικά πίσω τους πόνους στο ισχίο.

Για μία τριετία, ο Αϊζάια Τόμας βρέθηκε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, λόγω προβλήματος στο ισχίο. Ένας τραυματισμός που προέκυψε στη διάρκεια της post season το 2016/17 και εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο πρόβλημα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην καριέρα του.

Οι πόνοι δεν τον εγκατέλειψαν ποτέ, η απόδοσή του έπεσε δραματικά και κάπως έτσι από All Star μετατράπηκε σε έναν παίκτη της... σειράς, τον οποίο οι ομάδες αποκτούσαν για να έχει συμπληρωματικό ρόλο στο rotation.

Τρία χρόνια μετά την εμφάνιση του προβλήματος, ο βραχύσωμος γκαρντ δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει δριμύτερος στην δράση, στην εκκίνηση της νέας σεζόν. Το νέο χειρουργείο που έκανε, είχε αποτέλεσμα. Κι από εκεί άλλαξε η ψυχολογία του, με τον ίδιο να τονίζει στο ESPN πως πλέον δεν έχει την παραμικρή ενόχληση. Μαζί, παραδέχθηκε πως ο πόνος στο ισχίο υπήρξε τόσο έντονος, που δεν μπορούσε να βάλει ούτε τις κάλτσες του.

"Δεν υπάρχει πια πόνος για μένα. Μπορώ να κινηθώ σε απόλυτο βαθμό πλέον. Για τρία χρόνια προσπαθούσα να παίξω όσο καλύτερα μπορούσα, με ένα πόδι" τόνισε αρχικά ο Αϊζάια Τόμας, ο οποίος παραδέχθηκε πως "πονούσα και δεν μπορούσα να βάλω τις κάλτσες μου, χρειαζόμουν βοήθεια από τα παιδιά μου για να τα καταφέρω κάθε το πρωί".

Πλέον, όλα ανήκουν στο παρελθόν για εκείνον: "Τώρα, μπορώ να κάνω βάρη, χαμηλά καθίσματα, να κάνω προπονήσεις δύο φορές την ημέρα. Πλέον, έχω την επιστημονική απόδειξη ότι είμαι καλά".

Όντας ελεύθερος στην αγορά, περιμένει να ξεκινήσει η free agency και να δείξει σε όλους πόσο έτοιμος είναι για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ