Αισιοδοξεί για το τρόπαιο ο Ρούμπιο!

Την πεποίθησή του ότι η Ισπανία μπορεί να κατακτήσει ξανά το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντομπάσκετ εξέφρασε ο Ρίκι Ρούμπιο.
Την πίστη του στην Ισπανία εξέφρασε ο Ρίκι Ρούμπι, με δηλώσεις του στη Μάρκα, ξεκαθαρίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του άφησαν τις διακοπές τους με μοναδικό στόχο να διεκδικήσουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα εγκωμίασε την Εθνική Ισπανίας την οποία έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.
Στην ερώτηση ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο, ήταν κατηγορηματικός: ” Η Ισπανία. Πιστεύω ότι αν δεν μπορούμε να πάμε εκεί για να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο, δεν θα πηγαίναμε. Δεν αφήνουμε τις διακοπές μας για να μην προσπαθήσουμε να πάρουμε την κούπα.
Θα παίξουμε χωρίς τον Πάου (σ.σ. Γκασόλ) και θα ήμασταν ψεύτες αν λέγαμε ότι αυτό δεν μας επηρεάζει, γιατί ο Γκασόλ είναι ο αρχηγός της ομάδας. Το απέδειξε πέρσι στο Ευρωμπάσκετ. Όταν είχαμε προβλήματα πάντα ήταν αυτός που ερχόταν να βοηθήσει”.
Όσον αφορά τη διοργανώτρια του Μουντομπάσκετ Τουρκία, ο Ρίκι Ρούμπιο τόνισε: “Πιστεύω ότι η Τουρκία μπορεί να κάνει ένα καλό τουρνουά. Παίζουν στην έδρα τους και έχουν προετοιμαστεί καλά γι’ αυτό”.