Αιώνιοι τελικοί: Πράξη πρώτη στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να διαφυλάξει την έδρα του για μία ακόμα χρονιά, ο Ολυμπιακός αναζητά το "μπρέικ" και το βράδυ στις 22:00 (ΝΕΡΙΤ) πέφτουν στη μάχη του 1ου φετινού τελικού!
Φτάσαμε αισίως στους τελικούς του πρωταθλήματος λοιπόν… Εδώ στα ίδια μέρη (ΟΑΚΑ και ΣΕΦ) ξανασυναντιούνται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με φόντο το μεγάλο τρόπαιο της σεζόν: το πρωτάθλημα.
Ένα πρωτάθλημα που θα σηματοδοτήσει μία πετυχημένη σεζόν γι’ αυτόν που θα το κατακτήσει και τροφή για σκέψη και προβληματισμό για όποιον το απωλέσει.
Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει “φρούριο” το ΟΑΚΑ, καθώς δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας από τον Ολυμπιακό σε παιχνίδι για τους τελικούς του πρωταθλήματος.
Συνεπώς, αυτό θέλει να διαφυλάξει για μία ακόμα χρονιά, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ετοιμοπόλεμους για τη μεγάλη μάχη.
Φέτος, οι “πράσινοι” μετρούν 3-2 στα μεταξύ τους παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, έχοντας παράλληλα κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδας, μετά τη νίκη στον ημιτελικό του θεσμού κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο.
Στις τάξεις του Ολυμπιακού, ο οποίος θα παραταχθεί χωρίς άγχος στο παρκέ του ΟΑΚΑ, σκέφτονται πως είναι μία ευκαιρία για να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους και να κάνουν το “μπρέικ” που αυτόματα θα χάριζε σ’ αυτούς το πλεονέκτημα της έδρας.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζητάει από τους παίκτες του υπομονή, συγκέντρωση και να μην επιτρέψουν στον Παναθηναϊκό να επιβάλλει το ρυθμό του, ως γηπεδούχος.
Ο Βααίλης Καββαδάς είναι το μοναδικό πρόβλημα του Ολυμπιακού, καθώς ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι.
Απολαύστε εδώ το εξαιρετικό φωτογραφικό αφιέρωμα του Sport24.gr στους τελικούς του πρωταθλήματος.