ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγραβάνης: "Ήθελα εκδίκηση για την ποδιά του Φρεντέτ, αφιερωμένη η νίκη στους Ολυμπιακούς"

Αγραβάνης: "Ήθελα εκδίκηση για την ποδιά του Φρεντέτ, αφιερωμένη η νίκη στους Ολυμπιακούς"
EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αφιέρωσε τη νίκη του Προμηθέα επί του Παναθηναϊκού στους φίλους του Ολυμπιακού και τόνισε ότι έβλεπε αυτό το ματς ως προσωπική εκδίκηση για την ποδιά από τον Τζίμερ Φρεντέτ στο ματς πρωταθλήματος.

Ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε εντός έδρας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ (81-79) και πήρε το εισιτήριο για τους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας! Ο Δημήτρης Αγραβάνης αφιέρωσε με δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς την πρόκριση στους φίλους του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε ότι έβλεπε αυτό το ματς ως προσωπική εκδίκηση για την ποδιά από τον Τζίμερ Φρεντέτ στο παιχνίδι για την ΕΚΟ Basket League στις 13 Οκτωβρίου.

"Είναι η μεγαλύτερη νίκη που έχει κάνει ο Προμηθέας. Πραγματικά τι να πω. Δουλέψαμε όλοι πάρα πολύ. Εγώ προσωπικά είχα σημαδέψει αυτό το ματς από εκείνο το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και την ποδιά του Φρεντέτ. Ήθελα να πάρω εκδίκηση.

Δεν ήμουν στο 100% σήμερα και τα κατάφερα. Πρώτη φορά θα πω μπράβο στον εαυτό μου. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλον αυτόν τον κόσμο που ήρθε εδώ στην Πάτρα και σε όλους του φίλους μου τους Ολυμπιακούς που έχουν περάσει δύσκολα. Την αφιερώνω σε όλα τα παιδιά, αυτή η νίκη είναι γι' αυτούς. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Σήμερα το πιστεύαμε, είχαμε δυσκολίες τραυματισμών όμως όλα τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους σήμερα και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, στον κόουτς, στον πρόεδρο, σε όλους. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε κάθε ματς. Το παλεύουμε και ακούμε τον κόουτς", υποστήριξε ο Δημήτρης Αγραβάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ