ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγωνία στον Παναθηναϊκό για τον τραυματισμό του Νέμανια Νέντοβιτς

Αγωνία στον Παναθηναϊκό για τον τραυματισμό του Νέμανια Νέντοβιτς

Προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά από το ματς με την Άλμπα Βερολίνου, με τον Δημήτρη Πρίφτη να μιλάει για πιθανότητα σοβαρού τραυματισμού του Νέμανια Νέντοβιτς.

Με τον χειρότερο τρόπο εξελίχθηκε ο εκτός έδρας αγώνας με την Άλμπα Βερολίνου για τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν μόνο η κακή εμφάνιση, δεν ήταν μόνο η ήττα, η 19η σε 27 αγώνες της κανονικής περιόδου της EuroLeague, αλλά και ο τραυματισμός του Νέμανια Νέντοβιτς στον αριστερό αστράγαλο που γύρισε άσχημα 3:09 πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Σέρβος εκτέλεσε ένα φλότερ, προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ, έμεινε για κάποια δευτερόλεπτα κάτω, σφαδάζοντας από τους πόνους και στη συνέχεια σηκώθηκε με τις δικές του δυνάμεις. Αρχικά διαμαρτυρήθηκε προς διαιτητές και αντιπάλους και ακολούθως περπάτησε προς τον πάγκο της ομάδας του χωρίς βοήθεια, κουτσαίνοντας ελαφρώς, με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

Στις πρώτες του δηλώσεις, αμέσως μετά από το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για πιθανότητα σοβαρού τραυματισμού του κορυφαίου του παίκτη, την ώρα που η ομάδα προετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με την Φενέρμπαχτσε (8/4) και τον Ολυμπιακό (11/4) για το φινάλε της EuroLeague και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Stoiximan Basket League αντίστοιχα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ