Αγωνία στην ΑΕΚ, τραυματίστηκε ο Κέντρικ Ρέι

eurokinissi
Όσκαρ ατυχίας διεκδικεί ο Κέντρικ Ρέι, που τραυματίστηκε ξανά στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού μία μέρα πριν από τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο.
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο συνεχίστηκε την Παρασκευή (1/11) η προετοιμασία της ΑΕΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση της Basket League 2019/20 απέναντι στον Πανιώνιο (2/11 στις 17:00), καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον Κέντρικ Ρέι να αποχωρεί από το πρόγραμμα με τραυματισμό στο δεξί πόδι.
Ο Αμερικανός, που έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από τραυματισμούς στο ίδιο σημείο, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία την επόμενη ώρα, ώστε να εξακριβωθεί το μέγεθος του προβλήματος που μετά από την αρχική εκτίμηση μοιάζει να είναι σοβαρό, όχι όμως πολύ σοβαρό για να κρατήσει τον Ρέι εκτός δράσης για πολύ καιρό.