EUROLEAGUE

Μακάμπι: Αγωνία για τον Μπράουν

EUROLEAGUE 2022-2023 /    -
EUROLEAGUE 2022-2023 / - EUROKINISSI SPORTS

Ίσως και μέσα στην ημέρα να αποσαφηνιστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του Λορέντζο Μπράουν, που περιόρισε τα χαμόγελα του Όντεντ Κάτας για τη διεύρυνση του εντός έδρας ρεκόρ (9-1) της Μακάμπι στην EuroLeague.

Ο “δαιμονισμένος” Γουέιντ Μπάλντγουιν έβαλε 33 πόντους και οδήγησε, το βράδυ της Πέμπτης (19/1) εκ του ασφαλούς τη Μακάμπι στη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου, ωστόσο στη θέα του Λορέντζο Μπράουν να αποχωρεί υποβασταζόμενος (4’27’’ μετά την έναρξη του αγώνα) για τα αποδυτήρια, ο Όντεντ Κάτας δεν είχε και πολλά κέφια.

Ο32χρονος γκαρντ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να αποσαφηνιστεί η σοβαρότητα της ζημιάς στον αστράγαλο, μετά το άσχημο γλίστρημα στο παρκέ και κυρίως το χρονικό διάστημα για το οποίο πιθανόν η Μακάμπι θα στερηθεί των υπηρεσιών του.

Ο Μπράουν την φετινή σεζόν έχει 16.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 6 ασίστ μέσο όρο σε 31 λεπτά συμμετοχής, όντας ο ηγέτης της Μακάμπι, με μία πιθανή απουσία του να αναμένεται να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στους Ισραηλινούς.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ