NBA

Άγνωστο αν θα γυρίσει φέτος στους Μπακς ο Μπρουκ Λόπεζ

Άγνωστο αν θα γυρίσει φέτος στους Μπακς ο Μπρουκ Λόπεζ
2021 AP PHOTO/MORRY GASH

Με την ελπίδα να δουν ξανά τον Μπρουκ Λόπεζ στο παρκέ στη διάρκεια της σεζόν 2021/22 θα ζουν στο εξής στο Μιλγουόκι, μετά από την επέμβαση του πολύπειρου σέντερ στη μέση.

Η είδηση της εγχείρισης του Μπρουκ Λόπεζ στη μέση, δεν σόκαρε πολύ κόσμο. Ο βετεράνος σέντερ δεν έχει αγωνιστεί από την πρεμιέρα με τους Μπρούκλιν Νετς κι έπειτα, αποφάσισε από κοινού με την ομάδα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ωστόσο όπως δήλωσε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ στην media session πριν από τον αγώνα με τους Ράπτορς στο Τορόντο, ουδείς γνωρίζει πότε και αν θα γυρίσει στη διάρκεια της φετινής περιόδου ο βασικός ψηλός των πρωταθλητών.

"Δεν θα βάλουμε στόχο για την επιστροφή του, αλλά δεν θα πούμε κι ότι θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς. Αισθανόμαστε καλά για την σημερινή του επέμβαση. Θα ξεκινήσει την αποθεραπεία και θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να έχει την ευκαιρία να ξαναπαίξει για εμάς" ήταν τα λόγια του Μπουντενχόλζερ, που πριν από λίγες ημέρες είδε τον ΝτεΜάρκους Κάζινς να προστίθεται στο ρόστερ των Μιλγουόκι Μπακς. Πλέον, είναι στο χέρι του εκκεντρικού, πληθωρικού, αλλά και ταλαιπωρημένου ψηλού να αρπάξει την ευκαιρία για να μπει στα παπούτσια του Λόπεζ ή έστω να τα μοιραστεί με τον Μπόμπι Πόρτις.

Στις τρεις σεζόν του στο Μιλγουόκι ο Λόπεζ μετράει 12.2 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 2 μπλοκ ανά 27.6 λεπτά σε 219 αγώνες κανονικών περιόδων. Είναι ένας σπουδαίος αμυντικός για τον τρόπο με τον οποίο αναχαιτίζουν οι Μπακς τους αντιπάλους τους, έχει ταιριάξει στον απόλυτο βαθμό με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και η απουσία του ήταν φανερή στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, με αρκετούς από τους παίκτες του Μπουντενχόλζερ να αναφέρονται σε εκείνον και στην διαφορετική άμυνα που πρέπει να παίξουν για να καλύψουν το κενό του στην καρδιά της ρακέτας.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ