ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αγιόν: "Ζήτησα να γυρίσω στην Ρεάλ, αλλά δεν γινόταν"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γκουστάβο Αγιόν αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι προσέγγισε την Ρεάλ ζητώντας να επιστρέψει στην ομάδα, ωστόσο η "Βασίλισσα" απέρριψε το αίτημά του.

Ο Γκουστάβο Αγιόν έκανε πριν λίγες εβδομάδες την έκπληξη όταν αποφάσισε να επιστρέψει στο Μεξικό έπειτα από 11 χρόνια για χάρη της Άστρος Ντε Ζαλίσκο. Όπως αποκάλυψε πάντως, πριν πάρει αυτή την απόφαση είχε προσεγγίσει - χωρίς επιτυχία - την Ρεάλ.

Έχοντας αγωνιστεί στους Μαδριλένους για μία πενταετία (2014-2019), ο Μεξικανός σέντερ δήλωσε σε συνέντευξή του στο "Marca Radio" ότι το καλοκαίρι επικοινώνησε με τους Μαδριλένους λέγοντας ότι θέλει να επιστρέψει, ωστόσο βρήκε κλειστή την πόρτα.

"Επικοινώνησα με τον Χουάν Κάρλος Σάντσεθ (τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ), αλλά δεν εξελίχθηκε αυτή η κουβέντα" δήλωσε αρχικά ο Αγιόν, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Έφυγα έχοντας καλές σχέσεις με όλους και μου είπαν ότι αν θελήσω ποτέ να επιστρέψω να τους το πω. Τους ρώτησα ποιες είναι οι πιθανότητες να επιστρέψω και μου είπαν ότι δεν είναι καλές, κάτι που καταλαβαίνω. Το να επιστρέψω στην Ρεάλ ή να αγωνιστώ σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα με ενθουσιάζει σαν προοπτική και ελπίζω να έχω αυτή την ευκαιρία"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ