ΕΟΚ

ΕΟΚ: Άγγελος Παπανικολάου, ο εκλεκτός του Βασιλακόπουλου για τις εκλογές

Ο Άγγελος Παπανικολάου εν ώρα δηλώσεων σε δημοσιογράφους
Ο Άγγελος Παπανικολάου εν ώρα δηλώσεων σε δημοσιογράφους SPORT24

Ο Άγγελος Παπανικολάου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο εκλεκτός του Γιώργου Βασιλακόπουλου και θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου της υπάρχουσας διοίκησης της ΕΟΚ, για τις επικείμενες εκλογές στην Ομοσπονδία.

Ο Άγγελος Παπανικολάου αποτελεί τον νέο πόλο με φόντο τις επικείμενες εκλογές στην ΕΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο 40χρονος παράγοντας του Μεσολογγίου και μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας την τελευταία πενταετία, είναι αυτός που πήρε το χρίσμα από τον Γιώργο Βασιλακόπουλος και θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου που θα κατεβάσει η υπάρχουσα διοίκηση στις εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν τους προσεχείς μήνες στην ΕΟΚ.

Πρόκειται επί της ουσίας για τον άνθρωπο που αποτελεί τον "εκλεκτό" του νυν προέδρου της Ομοσπονδίας, για να γίνει ο διάδοχός του, με την πλήρη σύνθεση του ψηφοδελτίου να αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Έτσι, η κούρσα απέκτησε τρίτο υποψήφιο, μετά τον Παναγιώτη Φασούλα και τον Βαγγέλη Λιόλιο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Άγγελος Παπανικολάου είναι 40 ετών, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την ειδικότητα του καρδιολόγου, και αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEWSFEED

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ