ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλοι: "Το μέχρι τέλους το ζούμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή"

Αγγελόπουλοι: "Το μέχρι τέλους το ζούμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Για το "μέχρι τέλους" και τους επτά συνεχόμενους τίτλους που έχει πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός, μίλησαν οι πρόεδροι της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα του Olympiacos TV.

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησαν στην κάμερα του Olympiacos TV για το πόσο διαρκεί το "μέχρι τέλους", ύστερα από την τρίτη διαδοχική κατάκτηση των ερυθρολεύκων στο Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ.

"Το μέχρι τέλους το ζούμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Όταν μεγαλώσουμε θα καταλάβουμε κάποια στιγμή τι έχει γίνει, όλοι μας", είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

"Το μέχρι τέλους είναι μέχρι όσο αντέχουμε, μέχρι όσο ο κόσμος μας στηρίζει, μέχρι ο Ολυμπιακός να δίνει αυτή την τρέλα που ζούμε σήμερα και τόσες άλλες φορές τα τελευταία 20 χρόνια που είμαστε στην ομάδα", συμπλήρωσε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Για τους επτά συνεχόμενους τίτλους, νούμερο στο οποίο φτάνει για πρώτη φορά το τμήμα μπάσκετ: "Από εσένα το ακούω πρώτη φορά. Είναι μεγάλο το επίτευγμα, μας κάνει περήφανους και ελπίζω να πάμε για τον 8ο σερί τίτλο", συμπλήρωσε ο κ. Παναγιώτης.

"Επτά τίτλοι σε πόσο; Δυο μισή χρόνια; Νομίζω είναι απίστευτο. Ζούμε αυτά που αξίζουμε κι αυτά που αξίζαμε πάντα. Τα έφερε έτσι η ζωή και τα ζούμε. Για αυτό είναι αυτά τα συναισθήματα", ανέφερε με τη σειρά του ο κ. Γιώργος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ FINAL 8
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ