ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλοι - Μπαρτζώκας συμφώνησαν για τις προτεραιότητες του Ολυμπιακού στην offseason

Αγγελόπουλοι - Μπαρτζώκας συμφώνησαν για τις προτεραιότητες του Ολυμπιακού στην offseason
EUROKINISSI

Να κλείσουν όσο το δυνατόν συντομότερα οι υποθέσεις του Κώστα Σλούκα και του Κώστα Παπανικολάου αποφάσισαν οι Γιώργος - Παναγιώτης Αγγελόπουλος και Γιώργος Μπαρτζώκας στην πρώτη συνάντηση της offseason.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17/6), με τη φιέστα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την κατάκτηση των τριών τίτλων (πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ) στη σεζόν 2022/23. Η δουλειά για την περίοδο 2023/24 ξεκίνησε τη Δευτέρα (19/6) στον Ολυμπιακό, με τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο να συναντούν τον Γιώργο Μπαρτζώκα για το πρώτο ραντεβού της offseason.

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ κι ο προπονητής των ερυθρόλευκων συζήτησαν για τα τρία ανοιχτά ζητήματα, τους free agents Κώστα Σλούκα - Κώστα Παπανικολάου και τον Σάσα Βεζένκοβ δηλαδή και συμφώνησαν στο προφανές. Ότι πρέπει οι υποθέσεις των δύο Ελλήνων να ξεκαθαρίσουν το συντομότερο δυνατό, ώστε ο Ολυμπιακός να μάθει πώς πρέπει να κινηθεί ανάλογα με την έκβασή τους. Οι Πειραιώτες θέλουν να κρατήσουν και τους δύο, προς το παρόν όμως υπάρχει αρκετή δουλειά που πρέπει να γίνει. Όχι τόσο με τον Παπανικολάου, όσο με τον Σλούκα που θέλει έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που είχε φέτος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Βεζένκοβ δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει άμεσα, καθώς οι Σακραμέντο Κινγκς περιμένουν το NBA Draft 2023. Αμέσως μετά θα αρχίσουν να σκέφτονται τη Free Agency της 30ης Ιουνίου, θα υπολογίσουν τον χώρο στο salary cap και το ποσό που θα μπορούν να διαθέσουν για τον MVP της φετινής EuroLeague. Κυριολεκτικά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να "δείχνει" έστω μία τάση, εκτός από το γεγονός ότι ο Βεζένκοβ απολαμβάνει τη θητεία του στον Ολυμπιακό και θέλει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να παίξει στο NBA, αλλά με τους "σωστούς" όρους.

Από το ζήτημα του Βεζένκοβ θα κριθεί και το μέλλον των Αϊζέια Κάναν - Άλεκ Πίτερς, που θα πρέπει να ενημερωθούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου για την απόφαση του Ολυμπιακού. Η ομάδα έχει option στα συμβόλαιά τους για ακόμα μία σεζόν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι ευχαριστημένος και από τους δύο, κάτι που επανέλαβε και τη Δευτέρα (19/6) στο Show Must Go On και τη συζήτηση με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Τέλος, ανοιχτά παραμένουν τα ζητήματα του Νίκολα Μιλουτίνοβ και του ενός ακόμη γκαρντ που θέλει ο Ολυμπιακός, με τον Σέρβο σέντερ να περιμένει την αγορά να διαμορφώσει το κασέ του και το θέμα του κοντού να εξαρτάται από τις εξελίξεις στα θέματα του Σλούκα και του Βεζένκοβ, ενδεχομένως και του Κάναν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ