ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλοι και οπαδοί υποδέχθηκαν τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χαμός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τα μεσάνυχτα της Τρίτης (14/6) από οπαδούς του Ολυμπιακού που, παρόντων των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ζήτησαν το πρωτάθλημα από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους αθλητές του.

Ο νέος θρίαμβος στο ΟΑΚΑ, η έκτη συνεχόμενη νίκη επί του Παναθηναϊκού και το 2-0 στους τελικούς της Stoiximan Basket League ενθουσίασαν ακόμη περισσότερο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Εκατοντάδες οπαδοί βρέθηκαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (14/6) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να υποδεχθούν την αποστολή που γύριζε από το ΟΑΚΑ, με τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να είναι οι πρώτοι που έφτασαν στο σημείο, ενθουσιασμένοι και εκείνοι από την φαντασμαγορική πορεία της ομάδας του Πειραιά τη φετινή σεζόν.

Ο κόσμος ζήτησε το 3-0 το βράδυ της Παρασκευής για το πρώτο πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια και για το πρώτο νταμπλ μετά από 25 χρόνια, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους αθλητές του να κρατούν χαμηλούς τόνους γνωρίζοντας πως έχουν μείνει 40 λεπτά για την επίτευξη του μεγαλύτερου στόχου της σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ