ΠΡΟΚΟΜ

Άφησε sms κι έφυγε ο Γκι από την Πρόκομ!

Άφησε sms κι έφυγε ο Γκι από την Πρόκομ!

Στα κρύα του λουτρού άφησε ο Αλόνζο Γκι την Πρόκομ λίγες ώρες πριν τον αγώνα με την Ούνικς Καζάν, καθώς έφυγε ενημερώνοντας πως επιστρέφει στις ΗΠΑ

Ο Αλόνζο Γκι είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Πρόκομ για όσο διαρκέσει το λοκ άουτ στο ΝΒΑ, ωστόσο φαίνεται πως βαρέθηκε και θέλησε να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μεταδίδουν τα πολωνικά ΜΜΕ, ο Αμερικανός έστειλε ένα μήνυμα στον προπονητή της Πρόκομ, Τόμας Πατσέσας το οποίο έγραφε ότι αποφάσισε να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω προσωπικών λόγων.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γκι δεν εμφανίστηκε ούτε καν στην προπόνηση της Πρόκομ στερώντας έτσι από την ομάδα του την ευκαιρία να τον έχει στη διάθεσή της για τον αγώνα με την Ούνικς για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ενσωματώθηκε στην ομάδα κατά την προετοιμασία του καλοκαιριού και αγωνίστηκε σε τρία ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχοντας κατά μέσο όρο 11 πόντους και 6,3 ριμπάουντ. Στη Βαλτική Λίγκα είχε 18,5 πόντους και 9,8 ριμπάουντ.

TAGS ΠΡΟΚΟΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ