ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το Σάββατο στην Ελλάδα ο Ζήσης, τέλος από Μπανταλόνα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Ζήσης θα βρίσκεται στην Αθήνα το Σάββατο (18/1) για να τελειώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Πώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έπεισε τον 37χρονο γκαρντ να ξαναφορέσει την κιτρινόμαυρη.

Λίγες ώρες απέμειναν προκειμένου ο Νίκος Ζήσης να ξαναπατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για μόνιμη εγκατάσταση. Ο 37χρονος γκαρντ έδωσε τα χέρια με την ΑΕΚ για συμβόλαιο ενάμιση έτους, με την άφιξή του στην Αθήνα να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 18 Ιανουαρίου.

Μετά από δεκαπέντε (15) χρόνια καριέρας στο εξωτερικό, θα ξαναφορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος είχε σημαντική συμβολή προκειμένου ο πολύπειρος γκαρντ να πειστεί να αφήσει την Μπανταλόνα για να υπογράψει με την Ένωση. Την ώρα που όλοι περίμεναν να δουν πώς θα εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις με τη Λιμόζ για την απόκτηση του Σεμάζι Κρίστον, ο 44χρονος τεχνικός έστρεψε την προσοχή του στον Νίκο Ζήση, τον οποίο κάλεσε τηλεφωνικά το πρωί της Πέμπτης (16/1).

Στην επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες, αναλύθηκε πλήρως το πλάνο του έμπειρου τεχνικού για την ΑΕΚ και τον σημαίνοντα ρόλο του Νίκου Ζήση σε αυτό. Όσα άκουσε ο 37χρονος γκαρντ τον έπεισαν άμεσα, σε σημείο που εντός μερικών ωρών ενημέρωσε την Μπανταλόνα για την απόφασή του να αποχωρήσει προκειμένου να επαναπατριστεί και να ξαναφορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Παρά το γεγονός μάλιστα πως η παρουσία του στο rotation της ισπανικής ομάδας ήταν πολύ σημαντική φέτος, στον σύλλογο σεβάστηκαν απόλυτα την έντονη επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Ελλάδα, για χάρη της ΑΕΚ. Έτσι, από την Μπανταλόνα του διεμήνυσαν πως δεν επρόκειτο να προβάλλουν οποιαδήποτε οικονομική απαίτηση για να τον αποδεσμεύσουν. Τον άφησαν ελεύθερο άνευ ανταλλάγματος, με την ανακοίνωση του "διαζυγίου" των δύο πλευρών να έρχεται το μεσημέρι της Παρασκευής (17/1). " Η Μπανταλόνα κι ο Νίκος Ζήσης ήρθαν σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου που ένωνε τις δύο πλευρές μέχρι το καλοκαίρι του 2021" αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πλέον, ο 37χρονος παίκτης ετοιμάζει τα πράγματά του (δεν ακολούθησε καν την αποστολή της Μπανταλόνα για το παιχνίδι με την Μπούργος) για να πετάξει το Σάββατο (18/1) με προορισμό την Αθήνα.

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος, ατζέντης του Νίκου Ζήση, έγραψε για την επιστροφή του πελάτη του στην ΑΕΚ στο Twitter: " Νομίζω φίλε, με δύο ποτήρια κρασί ένα από τα επόμενα βράδια, μπορούμε να αναπολήσουμε τις στιγμές αγωνίας που ζήσαμε το 1999, όταν παλεύαμε να πείσουμε τη ΧΑΝΘ για να ανοίξεις τα φτερά σου! Όπερ εγένετο... Τώρα θα κλείσεις μια μεγάλη καριέρα σωστά, εκεί που έπρεπε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ