ΑΕΚ

ΑΕΚ: Συζητήσεις για επιστροφή Λάνγκφορντ - Σλότερ, "αγκάθι" τα χρωστούμενα

Οι Κιθ Λάνγκφορντ και Μάρκους Σλότερ
Οι Κιθ Λάνγκφορντ και Μάρκους Σλότερ INTIME

Η ΑΕΚ στράφηκε σε δύο πρώην παίκτες της, τον Κιθ Λάνγκφορντ και τον Μάρκους Σλότερ, για να ενισχύσει το ρόστερ της, αφού αμφότεροι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής παρά την απαγόρευση μεταγραφών. Εμπόδιο τα χρέη σε αμφότερους.

Η ΑΕΚ έκανε την υπέρβαση με την νίκη της επί του Περιστερίου και προκρίθηκε στο Final Four του Κυπέλλου Ανδρών. Το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ ωστόσο παραμένει ανοιχτό, με την "Ένωση" να ψάχνει έναν διαφορετικό τρόπο προκειμένου να μπορέσει να κάνει κινήσεις παρά την απαγόρευση μεταγραφών: Στράφηκε σε πρώην παίκτες της.

Ο λόγος για τους Κιθ Λάνγκφορντ και Μάρκους Σλότερ, με τους οποίους έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για να επιστρέψουν στην "Ένωση". Την ίδια στιγμή βέβαια, υπάρχει το "αγκάθι" των χρεών και στους δύο από τις προηγούμενες συμφωνίες, κάτι που είναι δεδομένο ότι έχουν υπόψη όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Για την ιστορία, σε περίπτωση που η ΑΕΚ συμφωνήσει με έναν εκ των δύο - ή και τους δύο - θα μπορέσει να ολοκληρώσει την απόκτησή τους. Ο λόγος είναι ότι η τελευταία τους ομάδας ήταν η ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι το "letter of clearance" δεν έχει φύγει από την χώρα μας. Αν στο μεσοδιάστημα είχαν αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού, τότε θα ίσχυε η απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί στην "Ένωση" λόγω των 13 ban της FIBA.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ