ΑΕΚ

ΑΕΚ: Συμφωνία με Αγγέλου για τις οφειλές, στασιμότητα με Ματσιούλις και Λοτζέσκι

Ο Βαγγέλης Αγγέλου σε ματς Λάρισα - ΑΕΚ για τη Stoiximan Basket League
Ο Βαγγέλης Αγγέλου σε ματς Λάρισα - ΑΕΚ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Αγγέλου για την οφειλή που υπάρχει στο πρόσωπό του, βγάζοντας έναν "βραχνά" από πάνω της. Παραμένουν ανοιχτά ωστόσο τα ζητήματα με τους Γιόνας Ματσιούλις και Ματ Λοτζέσκι.

Η ΑΕΚ και ο Βαγγέλης Αγγέλου ήρθαν σε συμβιβασμό για το χρέος της "Ένωσης" στον έμπειρο τεχνικό, αφαιρώντας ένα από τα τρία ζητήματα που είχαν σε εκκρεμότητα οι "κιτρινόμαυροι". Δεν έχουν λυθεί ακόμα ωστόσο τα θέματα με τον Γιόνας Ματσιούλις και τον Ματ Λοτζέσκι.

Με την ΑΕΚ να οδεύει προς αφαίρεση τριών βαθμών λόγω των μη διακανονισμένων χρεών στα πρόσωπα των Αγγέλου, Ματσιούλις και Λοτζέσκι, η συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό είναι μία ανάσα για την "Ένωση". Κι αυτό γιατί - αν και εκπρόθεσμη - η συγκεκριμένη συμφωνία σημαίνει ότι πλέον η ΑΕΚ απειλείται με αφαίρεση δύο βαθμών. Ακόμα πάντως και αν τελικά η "Ένωση" δεν προλάβει να έρθει σε συμφωνία με τους δύο πρώην παίκτες της και τιμωρηθεί με αφαίρεση δύο βαθμών, θα έχει την δυνατότητα να πάρει πίσω τους βαθμούς αν διευθετήσει τις συγκεκριμένες οφειλές εντός 15 ημερών από την ανακοίνωση.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ