ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πρώτα η Καρσίγιακα, μετά τα ban και στο τέλος οι κινήσεις ενίσχυσης

Ο Ηλία Καντζούρης δίνει οδηγίες στους παίκτες της ΑΕΚ
Ο Ηλία Καντζούρης δίνει οδηγίες στους παίκτες της ΑΕΚ INTIME

Οι προσθήκες στο ρόστερ της ΑΕΚ δεν αποτελούν προτεραιότητα. Ό,τι είναι να γίνει θα συμβεί αφενός μετά το παιχνίδι κόντρα στην Καρσίγιακα αφετέρου αφότου διευθετηθεί το ανοικτό ζήτημα των οκτώ ban.

Είναι αναπόφευκτο η ΑΕΚ να ψάξει για παίκτες που θα πλαισιώσουν το υπάρχον ρόστερ μετά τις κατά σειρά αποχωρήσεις των Περσίδη και Φιλιππάκου.

Μόνο που σε αυτή τη φάση προέχει ο αγώνας με την Καρσίγιακα, την ερχόμενη Τετάρτη (21/12, 19:30 COSMOTE 4 HD) στα Άνω Λιόσια. Πρόκειται άλλωστε για το παιχνίδι που θα καθορίσει το ευρωπαϊκό μέλλον της Ένωσης στο BCL και θα επηρεάσει -ως ένα βαθμό- τις αποφάσεις που θα παρθούν την επόμενη ημέρα.

Γι' αυτό και τούτη την ώρα αποτελεί τη μοναδική προτεραιότητα για τους κιτρινόμαυρους, που αμέσως μετά θα κληθούν να χειριστούν το άλλο φλέγον ζήτημα, αυτό της διαγραφής των ban από τη FIBA, που έφτασαν τα οκτώ, προκειμένου να αποφύγουν την ανάκληση από την ΕΟΚ των δελτίων. Στην ΑΕΚ δηλώνουν αισιόδοξοι πως η λύση θα 'ναι άμεση και δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα για το αγωνιστικό τμήμα.

Αν όντως όλα κυλήσουν βάσει προγραμματισμού, τότε θα έχουν τη δυνατότητα να κοιτάξουν την ελληνική αγορά. Σε κάθε περίπτωση Βλάντο Γιάνκοβιτς και Κωστής Γόντικας θα μπορούσαν να 'ναι δύο επιλογές που θα κάλυπταν με επάρκεια τα κενά στις θέσεις των φόργουορντ. Προς ώρας όμως τίποτα δεν έχει προχωρήσει, ούτε θα προχωρήσει εφόσον δεν ξεκαθαρίσει μέχρι την προσεχή Τετάρτη.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ