ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προς αποχώρηση ο Φρεζίερ μετά το Final Eight του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ, έχει πρόταση από την Στρασμπούρ

BASKET LEAGUE 2022-2023 /  -   (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τις τελευταίες ημέρες του ως παίκτης της ΑΕΚ μετράει εκτός απροόπτου ο Τιμ Φρεζίερ, αφού έχει στα χέρια του καλή πρόταση από την Στρασμπούρ και αν δεν αλλάξει κάτι θα αποχωρήσει από την "Ένωση" μετά το Final Eight του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ.

Ο Τιμ Φρεζίερ βρισκόταν εδώ και καιρό υπ' ατμόν στην ΑΕΚ. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέσα στο Σαββατοκύριακο, τότε λογικά θα αποτελέσει και παρελθόν από την "Ενωση".

Ο Αμερικανός έχει πρόταση από την Στρασμπούρ, την οποία εξετάζει σοβαρά, δεδομένου ότι εδώ και καιρό ο ρόλος του στην ΑΕΚ έχει μικρύνει, με αποκορύφωμα τον προημιτελικό με τον Πανιώνιο, όπου έμεινε στο παρκέ μόλις για 7 λεπτά. Αν τα πράγματα κυλήσουν φυσιολογικά, τότε μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ΑΕΚ στο Final Eight του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ ο Αμερικανός θα αποχωρήσει.

Ο Αμερικανός συζητούσε εδώ και αρκετές καιρό με ευρωπαϊκές ομάδες, με τον άλλοτε NBAερ να έχει φτάσει κάποια στιγμή κοντά στην Μπουντούτσνοστ, χωρίς όμως να επιτευχθεί συμφωνία. Ήταν σαφές ωστόσο ότι δεν ταίριαζε στην φιλοσοφία του Ηλία Καντζούρη, με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς του να μην τον αφήνουν κιόλας να βρει τον απαιτούμενο ρυθμό.

Την φετινή σεζόν ο Φρεζίερ έχει 14.1 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ μέσο όρο με 37.3% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής στην Basket League, ενώ στο Basketball Champions League αριθμεί 6.3 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 5.2 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Πλέον, η ΑΕΚ καλείται να βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Φρεζίερ, ψάχνοντας για έναν παίκτη που θα μπορέσει να ενταχθεί άμεσα στο σύνολο της ομάδας.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ FINAL 8 ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ