ΑΕΚ

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Στέφανος Δέδας

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Στέφανος Δέδας
INTIME SPORTS

Η πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν εξαιρετική και ιδιαιτέρως τιμητική για τον Στέφανο Δέδα, ο οποίος αποφάσισε να την αποδεχθεί και να αποχωρήσει από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Η θητεία του Στέφανου Δέδα στον πάγκο της ΑΕΚ ολοκληρώνεται πρόωρα, πριν από το φινάλε της σεζόν. Η πρόταση που κατέθεσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον 39χρονο τεχνικό ήταν δελεαστική και εξόχως τιμητική, οι εξελίξεις "έτρεξαν" πολύ γρήγορα μέσα σε μερικές ώρες και κάπως έτσι η συμφωνία οριστικοποιήθηκε.

Ο 39χρονος τεχνικός είπε το "ναι" στο κάλεσμα του Δημήτρη Ιτούδη, ετοιμάζοντας πλέον βαλίτσες για τη μετακόμιση στη Μόσχα, προκειμένου να ενταχθεί στο επιτελείο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τι εκκρεμεί; Να τα βρουν οι δύο σύλλογοι, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των προσεχών ωρών.

Το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό αποδείχθηκε το τελευταίο για τον Στέφανο Δέδα στον πάγκο της Ένωσης, με τον έμπειρο προπονητή να συνεχίζει πλέον την καριέρα του ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της "αρκούδας" αντικαθιστώντας τον Ανδρέα Πιστιόλη, ο οποίος συνεχίζει στη Γαλατάσαραϊ.

TAGS ΑΕΚ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΕΛΛΑΔΑ VTB LEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ