ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Ηλίας Καντζούρης είναι ο νέος προπονητής της "Βασίλισσας"

ΑΕΚ: Ο Ηλίας Καντζούρης είναι ο νέος προπονητής της "Βασίλισσας"
EUROKINISSI

Η αναζήτηση προπονητή ολοκληρώθηκε στην ΑΕΚ, με τον Ηλία Καντζούρη να παίρνει το χρίσμα και να διαδέχεται τον Κούρο Σεγκούρα.

Μετά από μια εξαιρετική διετία στον Κολοσσό Ρόδου, ο Ηλίας Καντζούρης μετακομίζει στην ΑΕΚ. Ο έμπειρος τεχνικός, που βρισκόταν εδώ κι αρκετό πολύ ψηλά στη short list των κιτρινόμαυρων, ήρθε σε συμφωνία για να αναλάβει τα ηνία και να ηγηθεί της προσπάθειας που θα γίνει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για μονοετή -καταρχάς- συνεργασία, με τον Ηλία Καντζούρη να αναλαμβάνει το "χτίσιμο" του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο Ηλίας Καντζούρης ξεκίνησε να εργάζεται ως προπονητής το 2000, έχοντας περάσει ως βοηθός -μεταξύ άλλων- από τον Άρη, την ΑΕΚ, τον Πανελλήνιο, τη Ζάλγκιρις, την Ούνικς Καζάν και την Μπάμπεργκ. Ήταν επίσης μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ανδρών επί των ημερών του Αντρέα Τρινκιέρι (EuroBasket 2013).

Το καλοκαίρι του 2020 ανέλαβε τον Κολοσσό, τον οποίο οδήγησε μέχρι την 3η θέση της regular season την περσινή αγωνιστική περίοδο. Αυτή θα είναι η τρίτη δική του θητεία στην ΑΕΚ, αφού προηγήθηκαν τα περάσματα ως assistant το 2007 και το 2018-'19 (εργάστηκε δίπλα στον Λούκα Μπάνκι).

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ BASKETBALL CH. LEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ