ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μαυροειδής ανακοίνωσε την απόσυρσή του

ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μαυροειδής ανακοίνωσε την απόσυρσή του
PRINTSCREEN

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έριξε τίτλους σε μία μεγάλη καριέρα, ανακοινώνοντας την απόσυρσή του σε ηλικία 38 ετών, όντας έτοιμος να αναλάβει διοικητικό πόστο στην ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής αποφάσισε να αποσυρθεί από τα παρκέ. Έπειτα από 21 χρόνια που αγωνίστηκε στο υψηλότερο επίπεδο, ο διεθνής σέντερ - και αρχηγός της ΑΕΚ - ανακοίνωσε ότι κρεμάει τα παπούτσια του σε ηλικία 38 ετών. Όπως μάλιστα ανέφερε στο VIDEO με το οποίο έκανε γνωστή την είδηση, θα

Ο ύψους 2.12 μέτρων σέντερ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Περιστερίου, την φανέλα του οποίου φόρεσε μέχρι το 2005. Έκτοτε φόρεσε τις φανέλες του Πανιωνίου, του Αμαρουσίου, της Μπιλμπάο, του Ολυμπιακού, της Νέας Κηφισιάς, της ΑΕΚ και του Κολοσσού, πριν επιστρέψει στην αγαπημένη του "Ένωση" το 2019 για να κλείσει τον κύκλο του.

Ο Μαυροειδής ανήκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού που κατέκτησε την EuroLeague το 2013, ενώ με την φανέλα της ΑΕΚ κατέκτησε το Basketball Champions League (2020) και δύο Κύπελλα (2018-2020).

Υπήρξε μέλος της χρυσής φουρνιάς (στις μικρές ηλικίες) των γεννημένων το 1984 και το 1985, μαζί με παίκτες όπως ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Κώστας Βασιλειάδης, ο Στράτος Περπέρογλου, ο Ίαν Βουγιούκας και ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Στην διάρκεια της καριέρας του υπήρξε ένας καλλιτέχνης του Post Up παιχνιδιού, ένας ψηλός με υψηλό μπασκετικό I.Q και ένας από τους καλύτερους ριμπάουντερ της γενιάς του.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ