ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Χάρης Γιαννόπουλος συζητά την επιστροφή στην Ένωση

ΑΕΚ: Ο Χάρης Γιαννόπουλος συζητά την επιστροφή στην Ένωση
INTIME SPORTS

Μετά από ενάμιση χρόνο στον Προμηθέα Πάτρας, ο Χάρης Γιαννόπουλος βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή στην ΑΕΚ, για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Η θητεία του Χάρη Γιαννόπουλου στον Προμηθέα Πάτρας ολοκληρώθηκε με συμμετοχή σε μόλις εννέα (9) αγώνες της Stoiximan Basket League για το 2021/22, με τον έμπειρο περιφερειακό να μετρά 7.4 πόντους (με 34.5% στο τρίποντο), 2/1 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ένας τραυματισμός τον πήγε πίσω κι έφερε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με την αχαϊκή ομάδα. Μία εξέλιξη από την οποία φιλοδοξεί να βγει κερδισμένη η ΑΕΚ, που τον προσέγγισε, με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή τις τελευταίες ημέρες, ούσες κοντά σε συμφωνία για να ξαναφορέσει ο Χάρης Γιαννόπουλος την κιτρινόμαυρη φανέλα -η πρώτη θητεία του ήταν από το 2018 έως το 2020.

Πρέπει βέβαια η συμφωνία να οριστικοποιηθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας, ώστε οι υπογραφές να έχουν πέσει μέχρι την Παρασκευή 8 Απριλίου, οπότε λήγει η σχετική προθεσμία απόκτησης ενός αθλητή που αγωνίστηκε σε άλλο σύλλογο της Stoiximan Basket League τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ