ΑΕΚ

ΑΕΚ: Νέο VIDEO από τον αγώνα με την Χάποελ δείχνει την μασκότ των Ισραηλινών να χτυπάει τον γυμναστή της "Ένωσης"

ΑΕΚ: Νέο VIDEO από τον αγώνα με την Χάποελ δείχνει την μασκότ των Ισραηλινών να χτυπάει τον γυμναστή της "Ένωσης"
PRINTSCREEN

Το.. τρίτο ημίχρονο του Game 3 της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ είχε και νέο επεισόδιο, αφού εμφανίστηκε ένα VIDEO που δείχνει την μασκότ των Ισραηλινών να χτυπάει τον γυμναστή της "Ένωσης" σε ένα τάιμ-άουτ, κάτι που έφερε σπρωξίματα και ένταση.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Basketball Champions League και την κόλαση που βίωσε, τις επιθέσεις σε διάφορα άτομα της αποστολής εν ώρα αγώνα που οδήγησε και σε timeout εντός παρκέ, έχοντας κινηθεί προς το BCL περιγράφοντας αυτά που έζησε. Την ίδια στιγμή όμως, κυκλοφόρησε ακόμα ένα VIDEO που δείχνει τι βίωσε η "Ένωση".

Συγκεκριμένα, στο VIDEO που έχει τραβηχτεί από οπαδό της Χάποελ από την εξέδρα, φαίνεται σε ένα timeout η μασκότ των Ισραηλινών να περπατάει με άνεση δίπλα στον πάγκο της ΑΕΚ, μέχρι που τελικά έφτασε μπροστά στον γυμναστή της ομάδας, Στράτο Τσαμπή, τον οποίο και χτύπησε. Η αντίδραση του γυμναστή της ΑΕΚ ήταν άμεση, αφού τον έσπρωξε, με τον Μπρίντον Λεμάρ να επεμβαίνει για να τον ηρεμήσει.

Δείτε το VIDEO στο δεύτερο tweet:

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ