ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έβαλε στο στόχαστρο τον Κίνγκσλεϊ Μόουζες

Ο Μόουζες με τη φανέλα του Περιστερίου σε φάση από την Basket League 2019/20
Ο Μόουζες με τη φανέλα του Περιστερίου EUROKINISSI

Η επέμβαση που έκανε στο γόνατο ο Μάρκους Σλότερ υποχρεώνει την ΑΕΚ να επισπεύσει τις διαδικασίες για την εύρεση ψηλού, με τους κιτρινόμαυρους να εξετάζουν ζεστά την υπόθεση του Κίνγκσλεϊ Μόουζες.

Μετά το παιχνίδι με το Μεσολόγγι, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μεταγραφής το προσεχές διάστημα και τόνισε πως "αν βρούμε παίκτη με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε, τότε θα προχωρήσουμε σε απόκτηση". Η χειρουργική επέμβαση που έκανε ο Μάρκους Σλότερο στο γόνατο (θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός δράσης) επισπεύδει τις συγκεκριμένες διαδικασίες, με την ΑΕΚ να έχει στρέψει την προσοχή της στον Κίνγκσλεϊ Μόουζες (26, 2μ08).

Ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ ξεχώρισε την περσινή σεζόν στη Basket League με τα χρώματα του Περιστερίου και εξασφάλισε ένα καλό συμβόλαιο στην Μπιλμπάο. Τα δεδομένα δεν εξελίχθηκαν όμως όπως ακριβώς θα ήθελε, κι έτσι το ενδεχόμενο πρόωρης αποχώρησης από την ισπανική ομάδα είναι αρκετά μεγάλο. Μία συνθήκη που θέλει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Η ικανότητα στην άμυνα και το γεγονός πως μπορεί να απειλήσει το αντίπαλο καλάθι, αλλά και να κάνει αισθητή την παρουσία του στα ριμπάουντ είναι παράγοντες που έχουν κεντρίσει την προσοχή των κιτρινόμαυρων, σε τέτοιο βαθμό που έχουν καταστήσει σαφές πως ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Από την στιγμή βέβαια που υπάρχει κι η Μπιλμπάο στην εξίσωση, τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Δεδομένα πάντως, στην ΑΕΚ έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Κίνγκσλεϊ Μόουζες και δεν αποκλείεται τις προσεχείς ημέρες να υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Η διακοπή της Stoiximan Basket League και του Basketball Champions League λόγω των παραθύρων για τις εθνικές ομάδες αποτελεί ένα "συν" σε επίπεδο χρόνου, πλην όμως στην Ένωση δεν θέλουν να καθυστερήσουν πολύ το κομμάτι της ένταξης του νέου ψηλού της ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ