ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Συμφωνία με Νετζήπογλου

Ο Όμηρος Νετζήπογλου
Ο Όμηρος Νετζήπογλου INTIME SPORTS

Την δεύτερη κίνησή της ενόψει της νέας σεζόν έκανε η ΑΕΚ, αφού συμφώνησε προφορικά με τον Όμηρο Νετζήπογλου (21 χρονών, 1.95 μέτρα) και μένει πλέον μόνο η ανακοίνωση για την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Ο Όμηρος Νετζήπογλου (21 χρονών, 1.95 μέτρα) θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ συμφώνησε με την "Ένωση" και μένει πλέον μόνο η ανακοίνωση.

Ο Νετζήπογλου θα αποτελέσει την δεύτερη φετινή μεταγραφή της ΑΕΚ μετά από αυτή του Ζώη Καράμπελα (που είχε συμφωνήσει από πέρυσι και αγωνίστηκε ως δανεικός στον Απόλλωνα Πάτρας πριν ανακοινωθεί τον Μάιο), έχοντας την ευκαιρία έτσι να συνυπάρξει ξανά με τον Δημήτρη Φλιώνη, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Άρη.

Την σεζόν 2022/23 ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε 5.7 πόντους, 1.8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 39.6% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Basket League με την φανέλα του Άρη, κερδίζοντας έτσι την κλήση στην Εθνική Ανδρών για το "παράθυρο" του Φεβρουαρίου.

Με την προσθήκη του Νετζήπογλου η ΑΕΚ προσπαθεί να μπει σε ένα μονοπάτι που είχε ακολουθήσει και τα προηγούμενα χρόνια, παίρνοντας Έλληνες παίκτες σε καλή ηλικία, θέλοντας να δουλέψει μαζί τους και να τους εξελίξει.

Ο - διεθνής με τις μικρές εθνικές - γκαρντ/φόργουορντ ταιριάζει σε αυτό το προφίλ, με την "Ένωση" να ελπίζει ότι θα μπορέσει να του δώσει τα αντίστοιχα εφόδια ώστε να βελτιωθεί, προσθέτοντάς τον σε μία γραμμή γκαρντ Ελλήνων που περιλαμβάνει ακόμα τον Φλιώνη και τον Καράμπελα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ