ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Συμφωνία για τρία χρόνια με Καράμπελα και δανεισμό στον Απόλλωνα

ΑΕΚ μεταγραφές: Συμφωνία για τρία χρόνια με Καράμπελα και δανεισμό στον Απόλλωνα
INTIME

Ο Ζώης Καράμπελας προβάρει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ. Μόνο που προηγουμένως θα κάνει μια στάση στην Πάτρα για να παίξει δανεικός στον Απόλλωνα.

Με τον Ζώη Καράμπελα (21, 1.86) θα συνεχίσει τις μεταγραφικές κινήσεις της η ΑΕΚ. Ήδη με τον νεαρό πόιντ γκαρντ υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Βέβαια, κατά τον πρώτο χρόνο, ο Καράμπελας θα παίξει -όπως όλα δείχνουν- στον Απόλλωνα Πάτρας του Νίκου Βετούλα με τη μορφή δανεισμού από την Ένωση. Ήταν επιθυμία του ίδιου του παίκτη, στις κουβέντες που έγιναν για το μέλλον του, να συμβεί αυτό, διότι πιστεύει πως έχοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα βρει την ευκαιρία να εξελιχθεί και να ωριμάσει ακόμη περισσότερο μετά από τη γεμάτη σεζόν που είχε στην (ημιφιναλίστ του πρωταθλήματος) Λάρισα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έφεραν αντίρρηση στο αίτημά του, αφού την ίδια ώρα κοιτάζουν κι αλλού για την ενίσχυση της περιφέρειας, και έτσι ο Καράμπελας θα ενταχθεί από του χρόνου (2023-24) στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Ο πρώην παίκτης του Περιστερίου, ως προϊόν των ακαδημιών του, τέλειωσε τη σεζόν στη θεσσαλική ομάδα με 5.3 πόντους (48% στο δίποντο, 30% στο τρίποντο), 2.7 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ ανά 20 λεπτά παραμονής στο παρκέ σε 35 παιχνίδια της Basket League.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ