ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Νέα μεγάλη κίνηση για την "Ένωση", υπέγραψε τον NBAer Εμφιόντου Καμπενγκέλε

Ο Φιόντου Καμπενέλι με την φανέλα των Σέλτικς
Ο Φιόντου Καμπενέλι με την φανέλα των Σέλτικς Ⓒ 2022 JOHN LOCHER/ ASSOCIATED PRESS

Σε μία ακόμα σπουδαία κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ, η οποία συμφώνησε με τον Φιόντου Καμπενγκέλε (26 χρονών, 2.08 μέτρα), ο οποίος θα καλύψει την θέση του σέντερ.

Η ΑΕΚ έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά την νέα σεζόν. Το έχει δείξει σε όλες τις κινήσεις της. Το έδειξε και τώρα, αφού τα βρήκε σε όλα με τον Φιόντου Καμπενγκέλε (26 χρονών, 2.08 μέτρα) και μένει μόνο η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ο Καμπενγκέλε είναι ένας αθλητικός σέντερ, που επιλέχθηκε στο Νο27 του NBA Draft 2018 από τους Κλίπερς. Κατά την διάρκεια της καριέρας του στο NBA αγωνίστηκε στους Κλίπερς, τους Καβαλίερς και (την περσινή σεζόν) με τους Σέλτικς (είχε υπογράψει two-way συμβόλαιο).

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Καμπενγκέλε είχε μεγάλο ρόλο στην θυγατρική των Σέλτικς στην G-League, τους Μέιν Σέλτικς, αριθμώντας 18.6 πόντους, 10.3 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1.4 κοψίματα μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής. Είναι ένας αθλητικός, mobile ψηλός, που μπορεί να παίξει να παίξει εξαιρετικά το Pick and Roll, έχει τρομερά τελειώματα κοντά στο καλάθι, ενώ είναι και πολύ καλός μπλοκέρ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ