ΑΕΚ: Μάνταλος και Μουκουντί φόρεσαν τις μπασκετικές φανέλες της Ένωσης και έδωσαν ισχυρό μήνυμα στήριξης

Οι αρχηγοί της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος και Αρόλντ Μουκουντί φόρεσαν της μπασκετικές φανέλες της Ένωσης και έδωσαν το δικό τους μήνυμα στήριξης στο τμήμα μπάσκετ της ομάδας τους, ενόψει της απαιτητικής αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου για το BCL.
Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στη Sunel Arena την Άλμπα Βερολίνου (28/1, 19:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24), για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των 16 του Basketball Champions League.
Ο επίσημος λογαριασμός του Basketball Champions League δημοσίευσε ένα VIDEO, δείχνοντας πως στο πλευρό της ελληνικής ομάδας βρίσκεται και το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης.
Συγκεκριμένα, πρωταγωνιστές της δημοσίευσης ήταν οι δύο αρχηγοί της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλο και Αρόλντ Μουκουντί, με τους δύο παίκτες να φορούν τις μπασκετικές φανέλες με τα επίθετά τους τυπωμένα, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης ενόψει της απαιτητικής ευρωπαϊκής αναμέτρησης.
Μάλιστα, ο Μουκουντί έκανε γνωστό πιο είναι το παρατσούκλι του, αποκαλύπτοντας πως τον φωνάζουν Λεμπρόν Τζέιμς, με τον Έλληνα διεθνή να γελάει.
Δείτε το VIDEO