ΑΕΚ

ΑΕΚ και Μακάμπι διαπραγματεύονται για τον Ανγκόλα

ΑΕΚ και Μακάμπι διαπραγματεύονται για τον Ανγκόλα
EUROKINISSI

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάθονται ΑΕΚ και Μακάμπι Τελ Αβίβ, για χάρη του Μπράιαν Ανγκόλα. Οι Ισραηλινοί πήραν την απόφαση να στηρίξουν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και είναι έτοιμοι για μεταγραφική ενίσχυση.

Λίγους μήνες μετά από την αποχώρησή του από το Ισραήλ, ο Μπράιαν Ανγκόλα είναι πιθανό να γυρίσει στην χώρα για χάρη της Μακάμπι. Η ομάδα του Τελ Αβίβ, η οποία υποστηρίζει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και είναι πλέον έτοιμη να προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για τον 27χρονο περιφερειακό που κάνει σπουδαία σεζόν.

Οι παράγοντες της Μακάμπι μιλούν με τους κιτρινόμαυρους καθώς ο Κολομβιανός είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει πως δεν έχει συγκεκριμένο buyout, με την ΑΕΚ να βρίσκεται σε θέση ισχύος αυτή τη στιγμή. Ο Ανγκόλα έπαιξε πέρυσι στην Ιρόνι Νες Ζιόνα, ο Στέφανος Δέδας τον γνώριζε και γι' αυτό τον απέκτησε, ενώ το ίδιο συμβαίναι και με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που δεν χρειάστηκε... συστάσεις καθώς τον παρακολούθησε στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς στο Ισραήλ.

Ο Ανγκόλα έχει 14.9 πόντους (41.2% στο δίποντο, 44.4% στο τρίποντο, 72.1% στις βολές), 3.5 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά 27 λεπτά σε 8 αγώνες της Stoiximan Basket League, ενώ σε έξι αγώνες στο Basketball Champions League έγραψε 15.2 πόντους (51.9% στο δίποντο, 34.4% στο τρίποντο, 75% στις βολές), 4 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ ανά 30.7 λεπτά. Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει 13 ban μεταγραφών από την FIBA και αν δεν τα λύσει, δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές, εκτός αν πρόκειται για αθλητές που έπαιξαν πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

TAGS ΑΕΚ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ