STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΑΕΚ και Άρης στο κατόπι του Τσάσον Ραντλ

ΑΕΚ και Άρης στο κατόπι του Τσάσον Ραντλ
AP PHOTO/NELL REDMOND

ΑΕΚ και Άρης έχουν μπει σε μία "άτυπη κόντρα" για να αποσπάσουν την υπογραφή του 30χρονου Αμερικανού γκαρντ Τσάσον Ραντλ.

Στα ραντάρ δύο ελληνικών ομάδων, της ΑΕΚ και του Άρη, έχει μπει ο Τσάσον Ραντλ (1993, 1μ88), ένας ποιοτικός scoring guard που έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μόνος του τα σουτ του.

Ο 30χρονος Ραντλ μετράει 119 συμμετοχές στο NBA, έχοντας κατά μέσο όρο 5.7 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στην G-League, καταγράφοντας 13.9 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ ανά συμμετοχή.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει περάσει όμως όλη του την καριέρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά διαθέτει εμπειρία και από την Ευρώπη, αφού τη σεζόν 2015-16 έπαιξε στην Τσεχία με την Νίμπουργκ και τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στη Ρεάλ, με την οποία κατέκτησε την EuroLeague και το ισπανικό πρωτάθλημα. Εκείνη την αγωνιστική περίοδο ο Ραντλ είχε 2.6 πόντους και 1 ασίστ ανά 7'35" συμμετοχής σε 23 ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με τους Μαδριλένους.

Μένει να φανεί αν η επόμενη χρονιά τον βρει στη χώρα μας, να φοράει τα κιτρινόμαυρα είτε της ομάδας του Ζουάν Πλάθα, είτε εκείνης του Γιάννη Καστρίτη.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ