ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ιστορική μέρα, η "Ένωση" δίνει τον πρώτο αγώνα στο νέο της σπίτι στα Λιόσια

ΑΕΚ: Ιστορική μέρα, η "Ένωση" δίνει τον πρώτο αγώνα στο νέο της σπίτι στα Λιόσια

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την ΑΕΚ. Σήμερα (9/10) η "Ένωση" θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της στο νέο της γήπεδο, υποδεχόμενη την Λάρισα (20:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT24) στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων. Στο δικό της γήπεδο. Στο δικό της σπίτι.

Η ΑΕΚ έχει σήμερα (9/10) ένα ραντεβού με την ιστορία. Την δική της ιστορία, αφού θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πύλες της για επίσημο αγώνα στο νέο της γήπεδο, στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, υποδεχόμενη την Λάρισα (20:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η καρδιά των φίλων της "Ένωσης" θα βρίσκεται σήμερα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 59 στα Άνω Λιόσια. Γύρω από το γήπεδο υπάρχουν ακόμα οι εξής οδοί: Τραπεζούντος, Αρτάκης και Ελλησπόντου. Βασικά, όπως μπορεί να δει κάποιος αν μπει στο Google Maps, η καρδιά των φίλων της "Ένωσης" θα χτυπάει στο γήπεδο που βρίσκεται εδώ:

Το γήπεδο της ΑΕΚ στα Λιόσια όπως αποτυπώνεται στο Google Maps
Το γήπεδο της ΑΕΚ στα Λιόσια όπως αποτυπώνεται στο Google Maps GOOGLE MAPS

Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για την ΑΕΚ. Μία ΑΕΚ που τελευταία φορά είχε δικό της γήπεδο το μακρινό 1995, όταν αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο "Γεώργιος Μόσχος", πριν μετακομίσει στο ΟΑΚΑ. Έκτοτε η "Ένωση" έγινε τσιγγάνα μέσα στην Αττική, αλλά και εκτός Άττικης. Έπαιξε στο ΟΑΚΑ, στο Γαλάτσι, στο Ελληνικό, στην Ζωφριά, στα Πατήσια, έφτασε να παίξει εντός έδρας ακόμα και στην Χαλκίδα και την Λαμία.

Το 2003 η "Ένωση" είδε το "Γεώργιος Μόσχος" να γκρεμίζεται ή μάλλον να το γκρεμίζουν. Μπορεί να είχε να αγωνιστεί 8 χρόνια στο ιστορικό γήπεδο, αλλά τότε ήταν που έμεινε και επισήμως... άστεγη. Σχεδόν 18 χρόνια αργότερα ωστόσο, η ΑΕΚ θέλει να γράψει ξανά την δική της ιστορία, περνώντας σε μία νέα εποχή, σε ένα νέο σπίτι. Το δικό της σπίτι.

Το ημερολόγιο γράφει 9 Οκτωβρίου 2021. Στις 20:00 η ΑΕΚ έχει ένα ραντεβού με την ιστορία, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 59 στα Άνω Λιόσια. Είναι ένα ραντεβού με την δική της ιστορία. Ένα ραντεβού που περίμενε καρτερικά εδώ και 18 χρόνια. Και σκοπεύει να φτάσει στην ώρα της.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ