ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η βραδιά με την Φάλκο ανήκει στον Γέλοβατς με την απόσυρση της φανέλας του

Ο Στέβαν Γέλοβατς
Ο Στέβαν Γέλοβατς PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο σημερινός (14/12) αγώνας με την Φάλκο (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) είναι ο σημαντικότερος της σεζόν για την φετινή ΑΕΚ. Είναι όμως και ένας αγώνας που θα περάσει στην ιστορία έτσι κι αλλιώς, αφού πριν το παιχνίδι θα αποσυρθεί η φανέλα του Στέβαν Γέλοβατς.

Αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, στον σημερινό (14/12) αγώνα της ΑΕΚ με την Φάλκο (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League το μυαλό όλων θα ήταν στον αγώνα και τις ελπίδες πρόκρισης της "Ένωσης". Αυτός ο αγώνας όμως δεν είναι σαν όλους τους άλλους. Όχι πια.

Ο θάνατος του Στέβαν Γέλοβατς έριξε βαριά σκιά στην φετινή προβληματική σεζόν της ΑΕΚ. Σήμερα όμως η "Ένωση" θα προσπαθήσει να συνδυάσει το απόλυτο σχήμα οξύμωρο για χάρη του Σέρβου: Να γιορτάσει και να πενθήσει την ίδια στιγμή, αφού θα αποσύρει την φανέλα του στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η φανέλα με το "13" του χαμογελαστού παιδιού της ΑΕΚ θα κοσμεί από σήμερα τον ουρανό του γηπέδου. Κανείς άλλος παίκτης της ομάδας δεν θα την φορέσει ποτέ. Όπως κανείς δεν θα φορέσει ποτέ την φανέλα με το "Νο10" του Γιώργου Αμερικάνου και την φανέλα με το "Νο6" του Γιώργου Τρόντζου, των δύο θρύλων της "Ένωσης" και μελών της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1968.

Ο Στέβαν Γέλοβατς φόρεσε μόλις μερικούς μήνες την φανέλα της ΑΕΚ, αλλά άφησε το σημάδι του. Και από σήμερα (14/12), περίπου από τις 19:20 για την ακρίβεια, θα θυμίζει για πάντα σε όλους ότι υπήρξε μέλος της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ BASKETBALL CH. LEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ