ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η Χάποελ Ιερουσαλήμ θα φέρει πολύ κόσμο στα Λιόσια για το Game 2 του Basketball Champions League

Οπαδοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ
Οπαδοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ ©BASKETBALLCL

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ σκοπεύει να τα δώσει όλα εντός και εκτός παρκέ για να προκριθεί σε βάρος της ΑΕΚ στο Final Four του Basketball Champions League και αναμένεται να έχει ανάμεσα στους 300 με 500 οπαδούς στο πλευρό της στο Game 2 στα Άνω Λιόσια (12/4, 17:30, Cosmote Sports 4 και LIVE από το SPORT24).

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν σκοπεύει να αφήσει τίποτα στην τύχη στο Game 2 των προημιτελικών του Basketball Champions League κόντρα στην ΑΕΚ (12/4) στα Άνω Λιόσια (17:30, Cosmote Sports 4 και LIVE από το SPORT24). Για αυτό και σκοπεύει να φέρει πολύ κόσμο για να την στηρίξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ισραηλινοί αναμένεται να έχουν τουλάχιστον 300 οπαδούς τους στο γήπεδο της "Ένωσης", ενώ υπάρχουν και πληροφορίες που κάνουν λόγο για 500 οπαδούς. Όπως γίνεται σαφές, οι Ισραηλινοί θα έχουν μία σημαντική βοήθεια, με την ΑΕΚ να ελπίζει ότι οι δικοί της οπαδοί από την πλευρά τους θα γεμίσουν το κλειστό των Άνω Λιοσίων προκειμένου να ισχύει το αβαντάζ έδρας κόντρα στους - ιδιαίτερα εκδηλωτικούς - οπαδούς της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Υπενθυμίζεται ότι οι Ισραηλινοί προηγούνται με 1-0 στις νίκες, με την σειρά να κρίνεται στις 2 νίκες.

Η "Ένωση" έχει ήδη ενημερώσει τους οπαδούς της ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ