ΑΕΚ

ΑΕΚ: Φόβοι ότι ο Στρέλνιεκς τραυματίστηκε σοβαρά στον αχίλλειο τένοντα

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς αποχωρεί υποβασταζόμενος
Ο Γιάνις Στρέλνιεκς αποχωρεί υποβασταζόμενος INTIME

Άσχημα νέα για την ΑΕΚ, αφού η νίκη επί της Γαλατάσαραϊ αποδείχθηκε Πύρρειος λόγω του τραυματισμού του Γιάνις Στρέλνιεκς, με τους ανθρώπους της "Ένωσης" να φοβούνται ότι τραυματίστηκε σοβαρά στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού.

Η νίκη επί της Γαλατάσαραϊ (92-78) για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League σφράγισε την πρόκριση της ΑΕΚ στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αλλά ήρθε με ένα βαρύ τίμημα: Τον τραυματισμό του Γιάνις Στρέλνιεκς, με τους ανθρώπους της "Ένωσης" να φοβούνται ότι ο βετεράνος γκαρντ τραυματίστηκε σοβαρά στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού.

Ο Λετονός γκαρντ χτύπησε λίγο πριν από το τέλος του αγώνα, όταν ξαφνικά έπεσε στο παρκέ και έπιασε το δεξί του πόδι, με το μυαλό όλων να πηγαίνει στο χειρότερο δυνατό σενάριο. Όταν μάλιστα ο Στρέλνιεκς ανέφερε στο ιατρικό επιτελείο ότι ένιωσε πως κάποιος να τον κλώτσησε στο πόδι ενώ δεν υπήρχε κανείς δίπλα του, τότε αυτές οι αρνητικές σκέψεις έγιναν ακόμα πιο έντονες, αφού αυτή είναι μία χαρακτηριστική περιγραφή παικτών που έχουν υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Ο Στρέλνιεκς αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ και κατευθύνθηκε αμέσως στα αποδυτήρια, ενώ όταν έφυγε από το γήπεδο το πόδι του ήταν δεμένο και κυκλοφορούσε με πατερίτσες. Αν επιβεβαιωθεί το χειρότερο δυνατό σενάριο για τον Λετονό, τότε αυτό σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 με την φανέλα της εθνικής Λετονιας, αφού το διάστημα αποθεραπείας για έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό είναι 9-12 μήνες.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ