ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οπαδός της Ένωσης έκανε δώρο 60 διαρκείας σε ανέργους και φοιτητές

Το κλειστό των Άνω Λιοσίων, νέο γήπεδο της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ
Το κλειστό των Άνω Λιοσίων, νέο γήπεδο της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ EUROKINISSI

Ένας επιχειρηματίας από τη Μύκονο, που υποστηρίζει την ΑΕΚ, αγόρασε 60 εισιτήρια διαρκείας, προκειμένου να τα δωρίσει σε άνεργους ή φοιτητές οπαδούς της Ένωσης.

Σε μία πολύ όμορφη πράξη προχώρησε ένας εύπορος οπαδός της ΑΕΚ. Ο εν λόγω κύριος, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο, αγόρασε 60 εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023/24, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ (σσ. 250 ευρώ έκαστο), προκειμένου αυτά να δοθούν σε άνεργους ή φοιτητές φιλάθλους της Ένωσης, που δεν έχουν τη δυνατότητα να τα προμηθευτούν μόνοι τους.

Αναλυτικά η ανακοίωνση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

"Πριν από 2 χρόνια ήταν μία νίκη των «νεοΜοϊκανών» της ελλιπούς «Βασίλισσας» επί του Περιστερίου, που αφύπνισε τη βαθιά «κιτρινόμαυρη» συνείδησή του, σε περίοδο υγειονομικής κρίσης.

Στην εφετινή περίοδο, η υπέρβαση στις κινήσεις του Καλοκαιριού σε περίοδο αυτοεξυγίανσης, όπου οι συνθήκες απαιτούν ολόθυμη και ομόθυμη στήριξη, είναι η αιτία, που ένας «Ενωσίτης» επιχειρηματίας (ποτών) από τη Μύκονο, αγόρασε 60 εισιτήρια Διαρκείας των 250 ευρώ!

Επιθυμία του συνενωσίτη, που δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομά του, είναι τα Διαρκείας να διανεμηθούν ως δώρο σε ανέργους και φοιτητές-οπαδούς της ΑΕΚ.

Η πρωτοβουλία του φλογερού «κιτρινόμαυρου» πιστού της ΑΕΚ δείχνει ξανά το δρόμο.

Το επόμενο διάστημα, η ΑΕΚ BC θα ανακοινώσει τον τρόπο διάθεσης των Διαρκείας".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ