ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Τσέισον Ράντλ, o "Mr 4η περίοδος" της “Ένωσης”

ΑΕΚ Betsson: Τσέισον Ράντλ, o "Mr 4η περίοδος" της “Ένωσης”
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Τσέισον Ραντλ καθάρισε για την ΑΕΚ Betsson κόντα στην Στσέτσιν για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League, δείχνοντας πάλι την κλάση του. Ο Στέφανος Μακρης αναλύει με την βοήθεια του Hudl Instat πώς ο Αμερικανός έχει εξελιχθεί στον… Mr. 4η περίοδο της “Ένωσης” στην διοργάνωση.

Η ΑΕΚ Betsson έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρωτιά του ομίλου της στο Basketball Champions League, αφού λύγισε με 77-86 την Στσέτσιν και έκανε το 3/3 στην διοργάνωση. Και η νίκη είχε, ξανά, φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Τσέισον Ραντλ.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν τρομερός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 18 πόντους με 3/4 τρίποντα, 4/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 30 λεπτά συμμετοχής, σημειώνοντας 10 πόντους στην 4η περίοδο, όταν έβαλε το ένα μεγάλο σουτ μετά το άλλο. Έδωσε έτσι συνέχεια στην προηγούμενη τρομερή του εμφάνιση, αφού πριν από μερικές εβδομάδες είχε εκτελέσει με 18 πόντους την Σάσαρι. Κάπως έτσι, έχει εξελιχθεί στον Mr. 4η περίοδο για την “Ένωση”.

Έχει σημειώσει τους 26 από τους 47 πόντους του στην τέταρτη περίοδο των αγώνων στο BCL

Ο Ραντλ αριθμεί αυτή τη στιγμή 15.7 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2.3 λάθη ανά αγώνα σε 28 λεπτά συμμετοχής. Έχει σημειώσει συνολικά 47 πόντους σε 3 αγώνες. Οι 26 εξ αυτών όμως έχουν έρθει στην 4η περίοδο των αγώνων (με 2/2 βολές, 3/3 δίποντα και 6/9 τρίποντα) και οι άλλοι 21 πόντοι στις τρεις πρώτες περιόδους (με 1/2 βολές, 4/7 δίποντα και 4/7 τρίποντα).

Κοινώς, ο Ραντλ σημειώνει 7.1 πόντους μέσο όρο στις τρεις πρώτες περιόδους των αγώνων στο BCL και 8.6 πόντους στην 4η περίοδο!

Ιδού και το Shot Chart του Ραντλ στις 3 πρώτες περιόδους των αγώνων της ΑΕΚ Betsson στο BCL:

Το Shot Chart του Ραντλ στις 3 πρώτες περιόδους των αγώνων της ΑΕΚ Betsson στο Basketball Champions League
Το Shot Chart του Ραντλ στις 3 πρώτες περιόδους των αγώνων της ΑΕΚ Betsson στο Basketball Champions League @BASKETBALLCL/HUDL INSTAT


Με κύκλο τα εύστοχα σουτ, με "x" τα άστοχα

Ιδού και το Shot Chart του Ραντλ στις τέταρτες περιόδους των αγώνων της ΑΕΚ Betsson στο BCL

Το Shot Chart του Ραντλ στις τέταρτες περιόδους των αγώνων της ΑΕΚ Betsson στο Basketball Champions League
Το Shot Chart του Ραντλ στις τέταρτες περιόδους των αγώνων της ΑΕΚ Betsson στο Basketball Champions League INTIME/HUDL INSTAT


Με κύκλο τα εύστοχα σουτ, με "x" τα άστοχα

Ιδού και οι τρόποι που κάνει την ζημιά στις τέταρτες περιόδους:

Είναι νωρίς και το δείγμα είναι πράγματι μικρό. Ο Ραντλ ωστόσο έχει δείξει άμεσα ότι δεν φοβάται να πάρει την μπάλα στα δύσκολα, όταν αυτή καίει. Σημείωσε 4 κρίσμους πόντους στην τέταρτη περίοδο στο φινάλε της νικηφόρας πρεμιέρας της ΑΕΚ στο BCL κόντρα στην Λούντβιχσμπουργκ, άλλους 12 πόντους στην 4η περίοδο του αγώνα με την Σάσαρι και άλλους 10 χθες (8/11) κόντρα στην Στσέτσιν.

Η ΑΕΚ Betsson έχει πολλούς παίκτες κλάσης - ειδικά στην περιφέρεια - και ο Ζουάν Πλάθα αρέσκεται στο να βλέπει τους γκαρντ του να παίρνουν πρωτοβουλίες. Και, προς το παρόν, ο Ραντλ κερδίζει δικαίως τον χαρακτηρισμό “Mr. 4η περίοδος” της ομάδας.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL ANALYSIS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ