ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Στην πόρτα της εξόδου ο Πλάθα

ΑΕΚ Betsson: Στην πόρτα της εξόδου ο Πλάθα
ΙΝΤΙΜΕ

Παρελθόν από την ΑΕΚ Betsson αναμένεται να αποτελέσει ο Ζουάν Πλάθα, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαδικασία λύσης συμβολαίου.

ΑΕΚ Betsson και Ζουάν Πλάθα αναμένεται να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, καθώς ο Ισπανός προπονητής και η Ένωση βρίσκονται σε διαδικασία λύσης συμβολαίου.

Οι τέσσερις διαδοχικές ήττες στα τελευταία παιχνίδια έφεραν σε δύσκολη θέση τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Τρίτης (23/1) οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν από τον Προμηθέα στην πρεμιέρα της φάσης των "16" του Basketball Champions League., ενώ ο συνολικός απολογισμός του στο BCL είναι 5 νίκες και 2 ήττες σε 7 αγώνες.

Αναφορικά με τις εγχώριες διοργανώσεις, η Ένωση βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με έξι θετικά και εννέα αρνητικά αποτελέσματα έπειτα από 15 αγωνιστικές. Η ΑΕΚ Betsson έχει πανηγυρίσει μόλις μία φορά εκτός έδρας νίκη στην φετινή Stoiximan Basket League σε επτά παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Ο Πλάθα ανακοινώθηκε από την Ένωση το περασμένο καλοκαίρι με ορίζοντα δύο ετών, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η συνεργασία των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί πρόωρα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ