ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Ο Νίκος Χατζής επέστρεψε στην Ένωση

ΑΕΚ Betsson: Ο Νίκος Χατζής επέστρεψε στην Ένωση
PRINTSCREEN

Ο Νίκος Χατζής επέστρεψε στην ΑΕΚ Betsson, για να αναλάβει πόστο στις ακαδημίες της ομάδας, σε έναν ρόλο που είχε εργαστεί και πάλι στην Ένωση κατά το παρελθόν.

Ο Νίκος Χατζής είναι και πάλι μέλος της ΑΕΚ Betsson, προκειμένου να αναλάβει ξανά πόστο στις ακαδημίες των κιτρινόμαυρων.

Ο Χατζής είναι μία εμβληματική μορφή για τον Δικέφαλο, τον οποίο έχει υπηρετήσει ως αθλητής από το 1995 μέχρι το 2005 και από το 2007 έως το 2009, κατακτώντας εγχώρια και διεθνή τρόπαια.

Πλέον θα υπηρετεί την ομάδα από διαφορετικό ρόλο, ο οποίος σχετίζεται με τον τομέα των ακαδημιών της Ένωσης, κάτι το οποίο είχε επαναλάβει κατά το παρελθόν.

Η ΑΕΚ προχωρά σε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και μία από αυτές είναι και επιστροφή του Νίκου Χατζή.

Θυμίζουμε ότι οι κιτρινόμαυροι παραχώρησαν το management των ακαδημιών και στο πλαίσιο του project θα κατασκευαστούν δύο γήπεδα στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού των Άνω Λιοσίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson:

"Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του νέου project, η ομάδα επιχειρηματιών υπό τον Επαμεινώνδα Ζούζουλα, που ανέλαβε το management της ΑΕΚ ΒC ACADEMY, επιχειρεί τις καλύτερες δυνατές προσθήκες.

Ανακοινώνεται, ότι επιστρέφει στην ΑΕΚ ΒC ACADEMY ο Νίκος Χατζής.

Ο Νίκος, γυρίζει ύστερα από 5 χρόνια στην ΑΕΚ για ν’ αναλάβει ξανά ως προπονητής την Ομάδα Εφήβων, την οποία το 2018 οδήγησε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΣΚΑ, και στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο αρχηγός των 4 τροπαίων της ΑΕΚ ως αθλητής, έχοντας καρμική σχέση με την Ομάδα, που αναδείχθηκε, ουσιαστικά δεν έφυγε ποτέ από κοντά της. Η έλευσή του δε στα Άνω Λιόσια κι εν όψει της κατασκευής του Aκαδημαϊκού Αθλητικού Κέντρου, που δημιουργεί ελπιδοφόρες προϋποθέσεις για το μέλλον της «Βασίλισσας», συνιστά νομοτελειακή συνθήκη.

Ανακοινώνεται επίσης, ότι τη θέση του Γενικού Διευθυντή (General Manager) της Ακαδημίας και των Τμημάτων Υποδομής αναλαμβάνει ξανά ο Γιώργος Νικολάου. Ο νυν Διευθυντής Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της ΑΕΚ ΒC ACADEMY- DRAGAN SAKOTA την τετραετία 2016-2020, ήτοι στην περίοδο άνθησης των παραγωγικών Τμημάτων της ΑΕΚ, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Νέων 2017 (επί τεχνικής ηγεσίας Αλέξη Φαλέκα), την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων ΕΣΚΑ 2018 και την κατάκτηση της 3ης θέσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων 2018 (επί τεχνικής ηγεσίας Νίκου Χατζή). Ο Νικολάου διετέλεσε επίσης Γενικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, την περίοδο 2010-2011 επί Διοικήσεως Δημήτρη Χατζηχρήστου, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της ομάδας Εφήβων στον Τελικό του Πρωταθλήματος ΕΣΚΑ.

Ο Γ. Νικολάου παραμένει Διευθυντής Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC.

Ο Γιώργος Αρναουτάκης, αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ ΒC ACADEMY.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το πλήρες οργανόγραμμα και το στελεχιακό δυναμικό της Ακαδημίας".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ