STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΑΕΚ Betsson: Με Αγραβάνη στην δωδεκάδα απέναντι στον Άρη

ΑΕΚ Betsson: Με Αγραβάνη στην δωδεκάδα απέναντι στον Άρη
ΚΑΕ ΑΕΚ / ΑΕΚ BC

Με τον Δημήτρη Αγραβάνη στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η ΑΕΚ Betsson στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη για την Stoiximan Basket League (17:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται τον Άρη για την Stoiximan Basket League (17:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) και ο Δημήτρης Αγραβάνης θα βρεθεί για πρώτη φορά στην δωδεκάδα της ομάδας του Ζουάν Πλάθα.

Ο διεθνής φόργουορντ ανακοινώθηκε από την Ένωση πριν από λίγες μέρες και μπαίνει άμεσα στα πλάνα του Ισπανού προπονητή, ο οποίος θα τον έχει στην διάθεσή του για το παιχνίδι απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Η δωδεκάδα της ΑΕΚ Betsson: Τίλμαν, Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Πιλάβιος, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, Νάιτ, Κουζέλογλου, Μόργκαν, ΜακΡέι

Από πλευράς Άρη εκτός τέθηκε ο Τζόναθαν Σταρκ λόγω ασθένειας, ενώ θυμίζουμε πως ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή εξαιτίας προλβήματος στη γάμπα.

Η σύνθεση του Άρη: Σλαφτσάκης, Σανόγκο, Τολιόπουλος, Κατσίβελης, Μπλούμπεργκς, Περσίδης, Ντε Σόουζα, Χάρελ, Καλόγηρος, Μπάνκστον, Γκάλινατ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ