ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Κεκλεισμένων των θυρών το ματς με την Χάποελ Χολόν για λόγους ασφαλείας

Ο άσος της ΑΕΚ Τσέισον Ραντλ
Ο άσος της ΑΕΚ Τσέισον Ραντλ INTIME

Η ΑΕΚ Betsson ενημέρωσε ότι ο κρίσιμος αγώνας με την Χάποελ Χολόν (5/3, 20:45) για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από απόφαση του BCL για λόγους ασφαλείας εξαιτίας της κατάστασης ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη.

Η ΑΕΚ Betsson θα κληθεί να παλέψει χωρίς την βοήθεια του κόσμου της στον κρίσιμο αγώνα με την Χάποελ Χολόν (5/3, 20:45) για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League, αφού αποφασίστηκε ο αγώνας να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας εξαιτίας της κατάστασης ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη.

Υπενθυμίζεται πάντως πως ακόμα και αν επιτρεπόταν παρουσία κόσμου, η ΑΕΚ Betsson θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μόνο το 20% της χωρητικότητας του γηπέδου της λόγω της τιμωρίας που κουβαλάει από πέρυσι από το BCL εξαιτίας των επεισοδίων που είχαν γίνει στο ματς με την Χάποελ Ιερουσαλήμ για τα playoffs της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson:

"H ΑΕΚ BETSSON BC ενημερώνει, ότι η αναμέτρηση με Χάποελ Χολόν, την Τρίτη (05/03, 20:45 ) στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών» με απόφαση του BCL.

H διοργανώτρια αρχή ως δικαιούται, έκρινε ότι συντρέχουν «σοβαροί λόγοι ασφαλείας» και με επιστολή της μάς ζητεί «να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλότητα».

Ως εκ τούτου, ζητούμε την κατανόηση των κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας, και τους καλούμε ειδικά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να μην προσέλθουν στο Γήπεδο."

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ