ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: "Είθε το παράδειγμα της αθλητικής Καρδίτσας να βρει μιμητές"

ΑΕΚ Betsson: "Είθε το παράδειγμα της αθλητικής Καρδίτσας να βρει μιμητές"
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI

Η ΑΕΚ Betsson πέρασε νικηφόρα από την Καρδίτσα για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ένιωσε την ανάγκη νε ευχαριστήσει τους Θεσσαλούς για τη φιλοξενία τους, κάνοντας λόγο για ατράνταχτη απόδειξη αθλητικού πολιτισμού.

Η ΑΕΚ Betsson επικράτησε της Καρδίτσας με 95-86 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και μία μέρα μετά το παιχνίδι η Ένωση εξεδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ευχαρίστησε τους Θεσσαλούς για τη φιλοξενία τους.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ Betsson έκανε λόγο για ατράντη απόδειξη αθλητικού πολιτισμού, ενώ εξέφρασε την ευχή να υπάρξουν μιμητές του παραδείγματος της Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

"H AEK ΒΕΤSSΟΝ BC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Διοίκηση και τα στελέχη της ΚΑΕ Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ, για τη φιλοξενία στη «Βασίλισσα», αλλά και στους αθλητές και προπονητές της ΑΕΚ ΒC ACADEMY, και να τους συγχαρεί για την ατμόσφαιρα της χθεσινής αναμέτρησης. Ατράνταχτη απόδειξη αθλητικού πολιτισμού!

Η εικόνα της Καρδίτσας, οργανισμού και κόσμου της, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή, που ακόμη δεν έχουν επουλωθεί οι πληγές (κυρίως στην ψυχή τους), από την καταστροφική θεομηνία, μαρτυρά την αυταπάρνηση των ανθρώπων της. Η ριζική ανακαίνιση του Κλειστού Γυμναστηρίου «Γιάννης Μπουρούσης», που επίσης δεν είχε γλιτώσει από την υδρολαίλαπα του περασμένου Σεπτεμβρίου, καταδεικνύει τις ανείπωτες αντοχές των διοικούντων την ΚΑΕ, με στοχοπροσήλωση στην αέναη προσφορά στον τόπο τους.

Είθε το παράδειγμα της αθλητικής Καρδίτσας να βρει μιμητές ολούθε, στην ελληνική περιφέρεια".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ