ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αποχωρεί από το ΟΑΚΑ, άνοιξε ο δρόμος για Λιόσια

ΑΕΚ: Αποχωρεί από το ΟΑΚΑ, άνοιξε ο δρόμος για Λιόσια

Η ΑΕΚ ενημέρωσε επίσημα πως αποχωρεί από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αρχίζοντας ουσιαστικά την η ίδια την αντίστροφη μέτρηση για τη μετακόμισή της στα Λιόσια ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Τέλος εποχής για την ΑΕΚ μετά από αρκετά χρόνια αδιάλλειπτης παρουσίας στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με την Ένωση να κλείνει το συγκεκριμένο κεφάλαιο της ιστορίας της και να ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα.

Όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση των κιτρινόμαυρων ενημέρωσε επίσημα τον ΕΣΑΚΕ πως λόγω της λήξης της σύμβασης που είχε με το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αφήνει το συγκεκριμένο γήπεδο, έχοντας ως στόχο να μετακομίσει στο γήπεδο των Λιοσίων.

Ουσιαστικά, με τη συγκεκριμένη εξέλιξη -που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη- άνοιξε ο δρόμος για τη μετακόμιση της μπασκετικής ομάδας της ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, με την επιθυμία των ανθρώπων της να είναι να μπει στο γήπεδο με την έναρξη της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε πως το SPORT24 είχε κάνει αυτοψία στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων, το γήπεδο που φιλοδοξεί να κάνει σπίτι της η ΚΑΕ ΑΕΚ και σας είχε μεταφέρει εικόνες που δείχνουν ένα πραγματικά πανέμορφο κλειστό.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ