ΑΕΚ

ΑΕΚ: Απέκτησε άδεια λειτουργίας το γήπεδο στα Άνω Λιόσια

ΑΕΚ: Απέκτησε άδεια λειτουργίας το γήπεδο στα Άνω Λιόσια

Η ΑΕΚ έκανε ακόμα ένα βήμα στην προσπάθειά της να μπει εγκαίρως στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ανακοινώνοντας ότι το γήπεδο έχει πλέον άδεια λειτουργίας.

Η ΑΕΚ της νέας εποχής έκανε ακόμα ένα βήμα για να αγωνιστεί στο... γήπεδο της νέας εποχής, το κλειστό των Άνω Λιοσίων. Και αυτό γιατί όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, το κλειστό στην Οδό Κωνσταντινουπόλεως 59 απέκτησε πλέον άδεια λειτουργίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ακόμη μία «ιστορική ημέρα» καταγράφεται στη διαδρομή της ΑΕΚ BC της νέας εποχής.

Ύστερα από επίπονες και συντονισμένες ενέργειες του Οργανισμού μας, το «Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων», στην Οδό Κωνσταντινουπόλεως 59, του Δήμου Φυλής, το (νέο) «Σπίτι» μας, απέκτησε άδεια Λειτουργίας.

Με απόφαση της Περιφέρειας Aττικής, στις 16/09/21, χορηγήθηκε άδεια, «η εν θέματι αθλητική εγκατάσταση κρίνεται κατάλληλη, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της κείμενης νομοθεσίας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση.

Η AEK BC ευχαριστεί το σύνολο του προσωπικού τής πληθώρας των κρατικών υπηρεσιών, που συνεργάστηκαν άψογα και υποδειγματικά μαζί μας επί 14 μήνες, προκειμένου να επιτευχθεί το τιτάνιο έργο του εντοπισμού και αποκατάστασης όλων των κωλυμάτων.

Η AEK BC ευχαριστεί, επίσης, και όλους όσοι προσπάθησαν με εμμονή και επιμονή να ορθώσουν ανυπέρβλητα γραφειοκρατικά και πάσης άλλης φύσεως εμπόδια, καθώς μας δίνουν επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ