ΣΕΠΚ

"Άδικη η επίθεση που δέχτηκε ο Πέρκος"

"Άδικη η επίθεση που δέχτηκε ο Πέρκος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ανακοίνωση του, ο ΣΕΠΚ πήρε θέση για την επίθεση που δέχτηκε ο Στέφανος Πέρκος, ύστερα από ένσταση που υπέβαλε ο ΓΣΛ για το γεγονός πως ο πρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου, Βαγγέλης Τσάπας δηλώθηκε ως προπονητής.

Ο ΓΣΛ υπέβαλε ένσταση στην αναμέτρηση κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου, επειδή ο πρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου, Βαγγέλης Τσάπας, δηλώθηκε ως προπονητής. Ο ΣΕΠΚ τοποθετήθηκε για το γεγονός και την "επίθεση" που δέχθηκε ο προπονητής των νεοφώτιστων, Στέφανος Πέρκος, γι αυτή την κίνησή του.

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ:

"Ο Σύνδεσμός μας με αφορμή την ένσταση που υπέβαλε η ομάδα Γ.Σ. Λάρισας κατά της ομάδας του Φάρου για το γεγονός ότι στο φύλλο αγώνος δηλώθηκε ως βοηθός προπονητής πρόσωπο, το οποίο δεν έχει τις κατά νόμο προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος προπονητή, θα πρέπει να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

Στο φύλλο αγώνος σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις αναγράφεται ως προπονητής (είτε αφορά στον πρώτο προπονητή είτε στον βοηθό) πρόσωπο, το οποίο έχει δελτίο ταυτότητας προπονητή πράγμα που σημαίνει ότι έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή και όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για να ασκεί καθήκοντα προπονητή (πρώτου προπονητή – βοηθού προπονητή).

Σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται εκ του Νόμου να αναγράφεται ως προπονητής πρόσωπο, το οποίο δεν έχει αυτές τις προϋποθέσεις και τα προσόντα.

Θεωρούμε, λοιπόν, άδικη την επίθεση που υπέστη ο προπονητής Στέφανος Πέρκος από μερίδα των αθλητικών ΜΜΕ, επειδή η ομάδα της οποίας τους αθλητές καθοδηγεί υπέβαλε ένσταση (και μάλιστα πριν την έναρξη του αγώνα) με σκοπό την τήρηση των κειμένων διατάξεων και της νομιμότητας προκειμένου να μην εμφανίζονται περιπτώσεις καθοδήγησης αθλητικών ομάδων και μάλιστα επιπέδου Α2 από πρόσωπα, τα οποία δεν έχουν τα απαιτούμενα απ' το Νόμο προσόντα και καμία πιστοποιημένη γνώση της δυνατότητας καθοδήγησης αθλητών".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ